text.skipToContent text.skipToNavigation

Departamentul de Suport Tehnic


Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.


„Da, excelent!”

Încerci să îți imaginezi ce se întâmplă aici atunci când ajutăm cu succes un client? Primim mulțumiri de fiecare dată! Sincer! Poți să spui că este vorba de implicare sau de simpla ambiție de a-i ajuta pe clienți în mod corespunzător. Colegii noștri din departamentul de suport tehnic înțeleg presiunea la care ești supus și acționează în consecință, creând o relație bazată pe încredere - ceea ce este extrem de important.


Pentru E și M

Pentru ce poți apela la noi? Pentru defecțiuni, bineînțeles. Dar și pentru sfaturi. De exemplu, atunci când trebuie să alegi o nouă componentă pentru mediul de producție. Sau pentru asistență în configurarea unui PLC. Pe scurt, departamentul de suport tehnic se află aici pentru a răspunde la orice întrebare pe care o ai despre automatizări industriale, inginerie electrică sau mecanică. 


​​​​​​​Obține imediat un răspuns

Contactați departamentul de suport tehnic în cazul unei probleme. În funcție de situație, vom examina problema ta în timp real și te vom ajuta imediat. Dacă întrebarea ta este mai puțin urgentă, o notăm și de regulă, te contactăm noi, după câteva ore. Există șanse mari să te putem ajuta imediat. De fapt, asta se și întâmplă în aproximativ 70% din cazuri. Trimiteți un e-mail către departamentul de asistență tehnică, sau sună-ne. 

Poate esti interesat si de:

Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
Suport inginerie
itsme Industrial Automation cunoaște lumea ta. Și nu ne rezumăm la a o spune, o și demonstrăm. Când te vizităm, nu avem o abordare pasivă. Acționăm și trecem direct la treabă. Această atitudine proactivă ne definește. Eficacitatea acestei abordări poate fi văzută clar în serviciile noastre de suport și asistență tehnică.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: