text.skipToContent text.skipToNavigation

Servicii de Migrare


Întreruperea producției reprezintă un coșmar pentru fiecare utilizator final sau producător. Cu toate acestea, i se poate întâmpla oricui. Impactul perioadelor de nefuncționare este deosebit de important atunci când o componentă sau un produs mai vechi nu mai poate fi livrat. Rămâi cu un pas înaintea catastrofei cu ajutorul serviciilor de migrare itsme. Vei primi un raport pe care îl vom examina împreună, indicând modul în care putem implementa migrarea către un produs nou, inclusiv asistență software. Raportul include și informații despre cursurile recomandate pentru colegii tăi, pentru a putea să lucreze cu noul echipament. 

Obține o perspectivă clară cu ajutorul serviciilor de migrare ale itsme. Vei primi:
 • Un raport cu recomandările noastre.
 • Un inventar al situației actualei și al celei noi.
 • Lista pieselor pentru un nou echipament.
 • Propuneri pentru cursuri de instruire.
 • O discuție despre îmbunătățirile necesare.


​​​​​​​Ești interesat să afli mai multe? 

Datorită parteneriatelor noastre cu mai mulți producători, suntem la zi cu situația produselor scoase din producție. Ne informăm clienții în timp util și, prin urmare, putem ajuta în faza incipientă cu o tranziție corectă. Vrei să afli mai multe despre? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Integrarea tranzacțiilor
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Dar informațiile privind inventarul unui produs? Și acordurile privind prețurile la zi? Și care este timpul de livrare? Fără informații în timp real, gestiunea producției durează o perioadă lungă de timp ce nu este necesară. În schimb, acest timp il poți utiliza pentru activitățile esențiale afacerii.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: