text.skipToContent text.skipToNavigation

Parametrizare


Desigur, echipamentele noi trebuie să funcționeze la capacitate optimă. Nu este enervant atunci când nu poți face componentele să funcționeze împreună? Sau când nu știi sigur că toate setările sunt corecte. În acest caz, ne poți cere să configurăm un regulator de frecvență sau un PLC. Cunoaștem tehnologiile de automatizare ale tuturor producătorilor și putem asigura rapid funcționarea tuturor echipamentelor tale. Putem face acest lucru la sediul tău sau ne poți trimite o anumită componentă pentru a o configura la sediul nostru.


Permite-ne să îți configurăm echipamentul. Vei beneficia de:

 • Un raport despre software sau setări
 • Transferul programelor software
 • O vizită pentru configurarea produsului sau livrarea produsului configurat
 • Estimarea prealabilă a timpului necesar 


​​​​​​​Ești interesat? 

Configurarea corectă a echipamentului contribuie la obținerea unui randament optim. Îți vom configura echipamentul pe baza unei descrieri funcționale și vom trimite în prealabil o estimare a timpului necesar. Dorești să afli mai multe despre configurarea echipamentelor? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: