text.skipToContent text.skipToNavigation

Abordarea noastră


itsme International Accounts reprezintă partenerul optim pentru achizitiile organizației tale. Beneficiezi de un portofoliu complet într-un cadru unic, creezi uniformitate și consistență în politica de achiziție și îmbunătățesti sistemele cu date la zi despre produsele tale. Conectăm fiecare filialelă cu propriul consultant itsme, și personalizăm selecția conform nevoilor specifice. Vă interesează?


Haideți să ne cunoaștem

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online.


Prezentați situația în întâlnirea noastră online

Pe baza unei conversații de jumătate de oră vom face o schiță. Ne vom adresa provocărilor tale și vom întreba despre obiectivele și planurile companiei. De asemenea, cercetăm în detaliu serviciile sugerate, cum ar fi cele pentru piesele de schimb sau asistență tehnică.


Realizăm o analiză si facem o propunere

Conversația noastră din online oferă destule informații pentru o evaluare a situației. Vom aplica cele mai bune practici și cunostințe cu privire la posibilele provocări.

Vom crea un pachet pentru situația specifică utilizând gama noastră extinsă de produse, servicii și soluții. Stabilim un plan și vom indica ce contribuții sunt necesare. Esti de acord? Atunci putem semna un contract.


Implementare

Vom începe activitatea în țările selectate, și vom implementa ceea ce am discutat anterior.


​​​​​​​Profit

Cel puțin o dată pe an vom stabili o întâlnire pentru evaluare. Vom discuta raporturi cu privire la comportamentul de cumpărare, portofoliul mărcii, fluxul bunurilor și siguranța livrării. Aceasta este modalitatea în care furnizăm conținut pentru indicatorii principali de performanță ai tăi. (KPI).

Poate esti interesat si de:

Integrarea tranzacțiilor
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Dar informațiile privind inventarul unui produs? Și acordurile privind prețurile la zi? Și care este timpul de livrare? Fără informații în timp real, gestiunea producției durează o perioadă lungă de timp ce nu este necesară. În schimb, acest timp il poți utiliza pentru activitățile esențiale afacerii.
Citiți mai departe
Reducerea furnizori
Proiectul tău trebuie să înceapă la timp. Este mai ușor de spus decât de făcut, mai ales atunci când trebuie să căuți mult timp materialele necesare. Deseori, trebuie să lucrezi cu un număr foarte mare de furnizori. Ca să nu mai vorbim de toate activitățile administrative asociate și de presiunea reprezentată de primirea, depozitarea produselor și alte aspecte. Acum poți proceda diferit, apelând la serviciul de reducere a numărului de furnizori, asigurat de itsme ES Elektro.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: