text.skipToContent text.skipToNavigation

ES Elektro Romania

ES Elektro Romania a fost fondata în 2008 ca și prima filiala a grupului itsme din afara Olandei. Astazi avem peste 40 de colegi Români, dedicați, competenți și entuziasmați, pregatiți și dornici sa iși ajute clinții în drumul lor spre succes. 

itsme este numele unui grup internațional, independent, de cinci companii. Un grup de companii ce oferă tehnologii inovative, un furnizor pentru industrie, constructori de mașini, constructori de cabinete electrice și instalatori industriali.

itsme este acronimul pentru industrial technical supply (for) Mechanical (and) Electrical. Sprijinit de cei 550  de colegi din cele cinci țari furnizam o gamă largă de produse Mecanice și Electrice cu o vastă experiantă pe partea logistică. Pe langă furnizarea de produse oferim clienților noștri industriali, o gama de servicii si soluții cu un focus mare in zona de acționări și automatizări. Cu vastă experiență în IT și cu sistemele noastre logistice putem gestiona si controla livrarile, inclusiv cele de long tail. Iar consultanții noștri tehnici iți oferă cursuri pe partea de automatizari și te ajută să depășești provocările cu automatizările industriale.

ES Elektro Romania a fost o poveste de succes până în acest moment, cu sute de clienți industriali peste tot prin țară și cu o cerere continuă pentru serviciile si soluțiile oferite. Cu sediul principal, birouri și centru logistic, în Cluj Napoca si cu prezență fizică în toate regiunile țării.

​​​​​​​Noi te ajutăm sa îți rezolvi problemele și să îți imbunatațești lanțul logistic. Contribuind astfel la creșterea veniturilor, reducerea riscurilor și minimizarea costurilor.

Între timp, grupul itsme s-a dezvoltat într-un furnizor industrial autentic European, cu prezență în 5 țări și multe altele în plan. Cu sucursala din Girona servim piața Spaniolă și în special piața Catalană. Piața Belgiană este acoperită de doua sucursale în apropiere de Antwerp și de Liege, în timp ce piața Germană este acoperită de cele trei sucursale din Leipzig, Hamburg și Hagen, lângă Dortmund. Piața industrială din Țarile de Jos  este acoperită de 12 filiale, în toate colțurile țării, gestionate de la sediul central al itsme, de lângă Breda.

Poate esti interesat si de:

Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Despre noi
Oferta noastră este extinsă și depășește furnizarea fiabilă de componente electriceși produse specializate. Datorită gamei noastre exhaustive de servicii tehnice și logistice, reușim să contribuim la succesul clienților noștri:
Citiți mai departe
Grupul itsme
itsme este denumirea familiară a unui grup internaționalși independent, compus din cinci organizații. Un grup de companii care oferă tehnologie inovatoare și servicii de aprovizionare pentru domeniile industrial, al construcțieide mașiniși de module și, de asemenea, pentru domeniul instalațiilor industriale. Atât pentru proiectarea de noi sisteme, cât și pentru optimizarea instalațiilor existente, ajutămsocietățile din industrie săîșisporească veniturile, săîși diminueze riscurile șisăîșireducă costurile.
Citiți mai departe
Durabilitate
itsme stimulează și asigură o utilizare eficientă a energiei prin promovarea și utilizarea de produse, sisteme și soluții durabile. Le oferim clienților noștri soluții care stimulează utilizarea eficientă a energiei și sunt susținute de produse „verzi”. Factorii esențiali ai acestor soluții sunt produsele eficiente din punct de vedere energetic, precum și utilizarea eficientă atât a proceselor noastre, cât și a proceselor clienților noștri.
Citiți mai departe