text.skipToContent text.skipToNavigation

Mentenanță ​​​​​​​


​​​​​​​Miza este mare în segmentul industrial. Mașinile și instalațiile trebuie să sporească performanța, optimizând în același timp funcționalitatea și complexitatea. Pentru a atinge un randament maxim, utilizatorii finali doresc să reducă la minimum timpul de nefuncționare și se așteaptă la o intervenție imediată în cazul producerii unei defecțiuni. Toate acestea fără a fi necesar să păstreze o gamă largă de piese de schimb în stoc, deoarece ar reprezenta un „capital mort” prea mare. Și, în ziua de azi, utilizatorii finali angajează foarte puțini tehnicieni, deoarece, având în vedere nivelul actual de calitate al mașinilor și instalațiilor, aceștia nu ar avea prea multe sarcini de îndeplinit.

Așadar, dacă lucrurile nu merg bine, distribuitorul tehnic trebuie să întreprindă o acțiune imediată, pentru a furniza piesele de schimb potrivite sau pentru a trimite expertul adecvat pentru soluționarea problemei. Furnizorul modern, care oferă valoare adăugată, urmărește evoluțiile tehnice și cunoaște posibila ieșire din producție a componentelor, așadar are în permanență pregătite componentele mecanice și electrice necesare. Toate acestea includ și consiliere despre cum să înlocuiți și să integrați cu succes componentele.

La modul ideal, producătorii de echipamente originale și utilizatorii finali doresc să elimine toate aceste riscuri și să prevină defecțiunile - indiferent de cât de mici ar fi șansele de producere a acestora. Întreținerea ar trebui să se ocupe de aceste aspecte și să fie organizată într-un mod cât mai eficient posibil. Întreținerea corectivă iese practic din discuție, deoarece este mult prea costisitoare datorită perioadelor de nefuncționare care se vor produce în continuare. Întreținerea preventivă pare a fi o alternativă atrăgătoare, însă nu este o soluție optimă. Deoarece uneori este prea târziu, iar în alte cazuri probabil prea devreme: în această situație, ca măsură de precauție, sunt înlocuite piese care funcționau bine și care ar fi putut rezista încă mult timp. Situație în care intervalul de întreținere este stabilit incorect, pe baza unor informații prea generale sau a cunoștințelor prea puține.

Esențialul constă în stabilirea intervalelor de întreținere. În ziua de astăzi, acest lucru poate fi mult mai inteligent, cu ajutorul datelor extinse. Gândiți-vă la monitorizarea stării de funcționare, prin care o defecțiune viitoare poate fi detectată prin anumite semnale - cum ar fi intensificarea vibrațiilor sau creșterea consumului de energie. Pe baza acestor informații, se poate anticipa care este momentul optim pentru întreținere. Astfel, întreținerea predictivă ajută la minimizarea eficientă a timpului de nefuncționare. Furnizorii cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată dispun la nivel intern de cunoștințele și tehnologia necesare pentru a organiza adecvat întreținerea predictivă.

Toate acestea contribuie la reducerea costului total de proprietate (TCO). Reprezintă motive suficiente pentru ca producătorii de echipamente originale și utilizatorii finali să păstreze o relație apropiată cu furnizorul lor cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată.

Poate esti interesat si de:

Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: