text.skipToContent text.skipToNavigation

Tehnologie


​​​​​​​itsme ES Elektro este partenerul complet pe care ar trebui să și-l dorească oricine pentru a-și ușura munca. Avem capacitatea de a furniza cele mai noi tehnologii și te putem ajuta în identificarea și furnizarea de produse, servicii și soluții electrice și mecanice.

Ne place să credem că suntem mai mult decât un simplu distribuitor pentru clienții noștri, reușind de fiecare dată să venim în întâmpinarea nevoilor voastre prin oferta de valoare adaugata și în același timp ne asigurăm că o să beneficiezi de produse potrivite cerințelor tale, la timp.

Ne asigurăm că toate acestea vor fi aliniate cu procesele tale logistice și tehnologice. Cunoștințele tehnice, expertiza și experiența ne permit să vă sprijinim cu cele mai noi soluții având ca scop final furnizarea  celor mai bune echipamente și servicii pentru nevoile tale tehnologice și logistice.

Avem posibilitatea de a oferi asistență, echipamente și servicii atât în timpul funcționarii utilajelor cât și la finalul duratei lor de viață. Suntem conștienți că pentru orice companie care se respectă, siguranța în exploatare este pe primul loc și de aceea vrem să vă asigurăm că vă vom oferi cele mai bune soluții pentru a vă permite să vă concentrați asupra activităților principale.
 

V-am trezit interesul?

Știm că este greu să alegeți un nou partener care să vă fie alături. Nici o problemă. Noi suntem interesați să vă susținem, iar dacă considerați că serviciile și produsele pe care le putem oferi organizației dumneavoastră sunt de interes nu ezitați să solicitați o discuție cu unul dintre consultantii noștri.

Îți promitem că vom reveni în maxim o zi lucrătoare. Accesați cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o discuție.

Poate esti interesat si de:

Update informatii tehnice
Performanța a crescut în ultimii ani, iar echipamentele de producție s-au înmulțit? Felicitări! Dar trebuie să ai în vedere că lucrurile nu se vor opri aici. Gândeste-te câte bătăi de cap și ce volum mare de muncă va implica acest lucru. V-a deveni din ce în ce mai complex de gestionat numărul mare de echipamente pe care le aveți în inventar.
Citiți mai departe
Servicii End-of-life
Cunoașteți ciclul de viață al echipamentelor din producție? Știi în ce moment ar fi recomandată următoarea intervenție sau când va fi absolut necesară. Aceste lucruri simple îți pot fi de folos pentru a preveni un dezastru, întreruperea producției? Deși în trecut, majoritatea componentelor mecanice funcționau zeci de ani – cu ajutorul unei picături de ulei – durata de viață a echipamentelor moderne scade în mod constant. Acest lucru este foarte neplăcut dar în același timp poate fi prevăzut. Având din ce în ce mai mulți consumatori de energie în rețea pot apărea fluctuații, iar acest lucru poate crea disconfort pentru unele echipamente mai sensibile din rețea.
Citiți mai departe
Prospectare si sourcing
Echipa ta lucrează continuu pentru a face față provocărilor impuse de producția zilnică? Pentru toți timpul este limitat. Chiar dacă timpul nu le permite să fie la zi cu cele mai recente evoluții și tendințe tehnologice, noi va înțelegem pe deplin îngrijorarea. Dorința noatra este să va ajutăm să fiți la zi cu cele mai recente informații, care vă pot ajuta să faceți diferența într-o piață competitive! Datorită gamei noastre extinse de produse și furnizori, inginerii și tehnicienii noștri investesc o mare parte din timpul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii. Uneori, poate fi vorba despre o nouă interfață oferită pentru un anumit motor, în alte cazuri poate fi vorba despre o actualizare firmware care pune la dispoziție noi funcționalități, ce bineînțeles pot fi valorificate în proiectele tale.
Citiți mai departe
Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor
Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.
Citiți mai departe
Design sau elaborare Proiect Tehnic
Un lucru este clar pentru toată lumea: un proiect tehnic bun începe cu o definire clară a obiectivelor proiectului. Aceasta include organizarea ideilor, a materialelor și a proceselor necesare în scopul atingerii obiectivelor finale. Managerii de proiect cu experiență cunosc foarte bine acest lucru și investesc multă energie încă din faza incipientă a oricărui proiect.
Citiți mai departe
Configurarea
​​​​​​​Cunoaști în detaliu obiectivele, procesele și funcțiile tehnice ale proiectului, însă nu ai experiența programării și a configurării componentelor? Este adevărat, an de an, utilajele și echipamentele folosite în producție sau logistică devin din ce în ce mai complexe. În același timp numeroase tipuri de controlere de pe piață oferă posibilitatea de a vizualiza date și de a optimiza procesele într-un mod nemaivăzut până acum.
Citiți mai departe
Re-Proiectare
O înlocuire unu la unu a unui echipament nu este întotdeauna ușor de făcut. Cu timpul sistemele se învechesc, iar echipamentele ies din producție. Tu cum rezolvi acest aspect ? Mai ales când trebuie să te ocupi și de producție . Departamentul nostru de Re-Proiectare te poate ajută să înlocuieșți și să echivalezi un produs ieșit din producție cu unul de actualitate. Gama noastră de produse și în același timp de producători este extrem de vastă și prin urmare avem posiblitatea de a alege dintr-o multitudine de opțiuni.
Citiți mai departe
Parametrizare
Astăzi, hardware-ul și software-ul sunt două componente ale unei unități, care au devenit inseparabile. Ca urmare, nu mai este suficient să supravegheați doar componentele fizice. După cablarea și conectarea corespunzătoare a unei componente, încep procedurile de reglare fină. Sistemele vor avea o performanță maximă numai dacă au fost efectuate configurările software adecvate.
Citiți mai departe
Programare
V-ați decis în cele din urmă să investiți în eficiența energetică a echipamentelor dumneavoastră de producție? Problema este următoarea: ați primit noua pompă, ventilatorul eficient sau cea mai recentă unitate pentru computer și comenzile disponibile sunt doar „pornit” și „oprit”?
Citiți mai departe
Analiza risc pentru siguranta utilajelor
Utilajele tale sunt protejate adecvat? Există suficiente elemente de protecție? Și, de asemenea, utilajele sunt echipate pentru oprirea de urgență? După o inspecție realizată în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice, poți răspunde afirmativ la toate aceste întrebări. Poți aplica pe mașinile tale marcajul CE, care atestă respectarea directivei europene. Și, în plus, aspectul cel mai important: acordați prioritate absolută siguranței utilizatorului.
Citiți mai departe
Gestionare documentatie utilaj
Cunoașteți deja situația: în timpul unui proiect, comunicarea dintre toți participanții se derulează eficient și fără probleme. Se discută alternativele și se iau decizii rapid; sunt definite configurările și sunt atribuiți parametrii. Însă, la puțin timp de la punerea în funcțiune, încep să apară întrebări sau probleme. Între timp, angajații cheie au plecat din societate, fapt care generează dificultăți majore.
Citiți mai departe
Recomandari privind eficienta energetica
Eficiența energetică este una dintre principalele preocupări ale companiilor, și aceasta nu doar din cauza schimbării climei. Energia este unul dintre factorii generatori de costuri din multe medii de producție. Vestea bună este că reprezintă un factor generator de costuri care poate fi contracarat cu succes. În esență, se pot realiza economii considerabile, fără a influența în vreun mod procesele principale de producție. În cadrul multor societăți, există încă un potențial imens de eficiență, a cărui exploatare nu interferează în niciun mod cu confortul sau cu productivitatea.
Citiți mai departe
Evaluare calitate energie
Software-ul vostru se blochează mai des, fără un motiv aparent? Inginerii responsabili de testare se plâng că obțin măsurători haotice și analize incorecte? Mediul industrial impune provocări speciale pentru tehnologia modernă. Componentele de control sunt componente electronice extrem de complexe, care, din acest motiv, pot reacționa extrem de sensibil. Se întâmplă destul de des ca firmele să se confrunte cu disfunctualităti software și cu erori de măsurare și control a căror cauză nu poate fi corelată cu instrumentele în sine.
Citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: