text.skipToContent text.skipToNavigation

Apa curata și reziduală ​​​​​​​


Apa este una dintre cele mai importante resurse din lume, iar nevoia de apă curată continuă să crească. În multe locuri, deficitul de apă și poluarea pun în pericol sănătatea publică și, ca urmare, generează o creștere a costului pentru consumul de apă. Acesta este motivul pentru care prețul apei crește, iar guvernele măresc taxele pentru evacuarea apei reziduale. Atât cetățenii, cât și întreprinderile se confruntă cu această problemă. Lumea corporatistă utilizează apa nu numai ca materie primă pentru produse, ci și ca un instrument de producție, pentru răcire, curățare etc.

Astfel, companiile vor începe să plătească mai mult pentru consumul de apă curată și deversarea apei reziduale. Prin urmare, acestea trebuie să planifice cât mai eficient posibil toate procesele care consumă apă. Pentru instalațiile lor, trebuie să aleagă componentele și echipamentele corespunzătoare și, acolo unde este necesar, să vizeze inovarea produselor și proceselor în cauză. De asemenea, poate fi utilă purificarea apei contaminate, pentru refolosirea în propriul proces sau pentru deversarea ca apă reziduală relativ curată (și, prin urmare, „mai ieftină”). Aceasta necesită investiții în ingineria complexă de proces pentru tratarea apei.

Consecința este că întreprinderile au nevoie de mai multe cunoștințe și tehnologii pentru tratarea apei, în condițiile în care acestea nu fac parte din activitatea lor principală. Putem considera ca masură de precauție colaborarea cu entități avizate, inclusiv furnizorul tehnic cu valoare adăugată. Acest partener are o vastă experiență în domeniul automatizării industriale și al controlului eficient al proceselor pe care le poate aplica în mod semnificativ pentru economiile de apă. De asemenea, poate furniza tehnologia necesară pentru inovare, de exemplu, pentru economisirea de energie în tratarea apei. În plus, acesta furnizează consumabilele pentru componente mecanice și electrice pentru toate instalațiile de procesare a apei. Acesta este modul în care furnizorul tehnic cu valoare adăugată pentru acest sector poate accesa orice sursă.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: