text.skipToContent text.skipToNavigation

Construcția de tablouri


​​​​​​​Modularizarea reprezintă cuvântul cheie în construcția actuală de mașini și de instalații. Ingineria și construirea specifice clientului sunt riscante, costisitoare și consumatoare de timp. Prin urmare, mașinile sunt configurate conform comenzii și sunt construite din module standard care sunt disponibile în mai multe variante, prevăzute în cazurile necesare cu opțiuni specifice. Iar elementul central al fiecărei mașini sau instalații din prezent îl reprezintă panoul de comandă, cu componente electronice și software inteligente. Elementele constitutive ale respectivului panou de comandă sunt realizate într-o măsură cât mai mare posibil din module standard.

Această tendință de modularizare reprezintă o veste bună pentru constructorii de mașini. Datorită acestei evoluții, constructorii de mașini pot deservi clienții în mod eficient și eficace, oferind soluții personalizate, compuse din soluții standard sofisticate. Pentru construcția modulelor de bază, întrebarea este totuși dacă acestea pot fi fabricate în continuare la nivel local, în condiții competitive. Pentru a rămâne competitivi, constructorii de module trebuie să își organizeze procesele într-un mod extrem de eficient. Aceasta înseamnă să achiziționeze la un preț în conformitate cu piața, să automatizeze producția în cazurile posibile și să eficientizeze logistica.

În acest moment intră în joc furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată. Acesta are o perspectivă extinsă asupra pieței componentelor și asupra altor materiale și poate astfel să asigure calitatea dorită la cel mai bun preț. De asemenea, dispune la nivel intern de tehnologia pentru automatizarea construcției de module. Și, în cele din urmă, se poate ocupa de livrarea produselor adecvate, la momentul oportun, astfel încât constructorii de module să poată răspunde rapid solicitărilor clienților, fără a trebui să păstreze ei înșiși în stoc piesele.

Și aceasta nu este totul. Furnizorul cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată poate, de asemenea, să monitorizeze inovările - cum ar fi inovările de produse și noile funcționalități - și posibila ieșire din producție a produselor, astfel încât lista de materiale să fie în permanență actualizată. Pot susține proiectarea producției și pot oferi concepte inteligente și flexibile pentru realizarea de economii suplimentare la componente și logistică.

Pe scurt, pentru constructorii de tablouri, indiferent dacă produc pentru mașini sau elemente constitutive pentru panourile de comandă, există cu siguranță un viitor promițător în România. Aproape de clientul exigent și aproape de acest furnizor cu competențe tehnice care asigură valoare adăugată.
 

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: