text.skipToContent text.skipToNavigation

IMPLEMENTARE


Facem ceea ce am stabilit. Acesta este misiunea itsme International Accounts, după acordul cu organizația ta. Realizăm ceea ce am convenit și implementăm relația dintre noi în termen de aproximativ două luni. Și facem acest lucru pentru fiecare dintre locațiile tale, inclusiv pe plan internațional, pe baza unui contract clar.


Fluidizăm activitățile

Abordarea noastră în ceea ce privește implementarea include o gamă largă de servicii. Eficientizăm și armonizăm lanțul de aprovizionare și îmbunătățim informațiile despre produse. Oferim descrieri clare ale articolelor și realizăm cataloage, rapid și complet. Procesul de comandă este mai ușor decât oricând, având drept rezultat economie de timp.

Beneficiază de economiile de scară. Și îmbină acest lucru cu nevoile filialelor și a personalului local, pe care ii vom cunoaște în timpul primei întâlniri, la începutul implementării. Colegii vor afla care este persoana de contact locală și care sunt specialiștii pe care trebuie să îi contacteze. După întâlnirile de început, aceștia vor ști cum și de unde să comande produsele conform înțelegerii noastre. Clar și rapid.


​​​​​​​Esti interesat?

Echipa noastră de International Accounts eficientizează în prezent procesele pentru mai mult 60 de organizații internaționale. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

International Accounts
Gestionarea bunurilor este pe primul loc în agenda multor companii. Același lucru se aplică și organizațiilor internaționale, unde departamentele centrale de achiziționare sunt responsabile pentru anticiparea nevoilor operațiunilor și întreținerii. Nu este ușor. Cum găsiți și mențineți un echilibru între economiile de scară și nevoile fiecărei filiale? Consistent și complet, doar despre asta este vorba.
citiți mai departe
Connected Business
Eficiența are o valoare ridicată, și atunci când se referă la procesele logistice. Gândiți-vă la liniile de comandă pentru fluxul de bunuri, de exemplu. Cele mai multe dintre acestea implică bunuri cu valoare scăzută. Cu toate acestea, cu prea multe operațiuni, costul poate crește rapid cu zece ori. Cât de mult profit puteți obține aici?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: