text.skipToContent text.skipToNavigation

Conexiunea EDI


Conexiunea EDI

Competiția internațională menține fiecare producător de mașini în alertă. Incluzând departamentul de achiziții, unde eficiența face diferența, acum mai mult ca niciodată. Luați spre exemplu impactul unei linii de comandă: o sarcină ce durează un minut, dar repetată de zeci de mii de ori în decurs de un an, devine un element cu un cost semnificativ. Se întâmplă acest lucru în compania ta? Întrebați-ne despre conexiunea EDI (Electronic Data Interchange).Transformați minute în secunde și beneficii.


Reduceți TCO-ul (Total Cost of Ownership)

EDI este abreviația pentru Electronic Data Interchange (Transfer Electronic de Date). Conexiunea accelerează puternic schimbul de detalii și oferă mai mult decât procesarea comenzilor. Scanarea facturilor, automatizarea bonurilor aplicate pe pachete: o cuplare EDI oferă o soluție diversificată pentru reducerea costului total (TCO). Am experimentat frecvent rezultatele itsme Connected Business. Setăm în mod regulat conexiuni EDI între sistemele clienților noștri și ale noastre prin implementări personalizate, incluzând formatul corect pentru schimbul de informații.


​​​​​​​Reduceți riscul erorilor

Întrebă despre eficiența conexiunii EDI cu itsme. Vei economisi timp și vei reduce riscul greșelilor datorate proceselor automatizate. Ne face plăcere să îți spunem mai multe despre aceasta, precum și despre alte soluții de integrare a sistemelor. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Punchout OCI
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Care este statusul de inventar al unui produs? Sunt aranjamentele prețurilor actualizate? Și care este timpul de livrare? Fără o perspectivă în timp real, mentenanța produselor durează foarte mult. Și toate acestea în timpul în care ați dori să vă concentrați mai mult pe afacerea dvs. de bază.
citiți mai departe
Integrarea tranzacțiilor
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Dar informațiile privind inventarul unui produs? Și acordurile privind prețurile la zi? Și care este timpul de livrare? Fără informații în timp real, gestiunea producției durează o perioadă lungă de timp ce nu este necesară. În schimb, acest timp il poți utiliza pentru activitățile esențiale afacerii.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: