text.skipToContent text.skipToNavigation

Reparatii


Ce faci cu produsele defecte? Le reparați sau le înlocuiți? Și, indiferent de ceea ce alegi, care este costul? Folosind serviciul nostru de reparații, știți de la început care este situația. Ne deplasăm și colectăm produsul, evaluăm defecțiunea și vă oferim o propunere specifică, cu mai multe opțiuni. Vei duce produsul la reparat? În acest caz, vom deduce costurile de evaluare din prețul final.


​​​​​​​Reparație? Lucrăm rapid.

În timpul reparării unui produs, ES Elektro este punctul unic de contact. Operațiunile pe care le derulăm sunt rapide și aveți certitudinea că vă vom informa în mod constant cu privire la evoluția situației. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport 24/7
Timpul de nefuncționare este ultimul lucru la care ați vrea să vă gândiți că se poate întâmpla. Mai ales atunci când producția dvs. funcționează nonstop. Fără îndoială, aveți planuri de întreținere prognozată, însă întotdeauna se poate ca ceva să nu funcționeze așa cum trebuie. Și, atunci când acest lucru se întâmplă, vă puteți baza pe service-ul nonstop asigurat de itsme. Suntem disponibili în permanență, îndeplinim rapid solicitările și menținem la un nivel minim impactul timpului de nefuncționare.
citiți mai departe
Consultanta la locul de munca - tehnica
Indiferent cât de avansată este o mașinărie de la locul dumneavoastră de muncă, care este situația în ceea ce privește tot ceea ce se află în jurul acesteia? Există suficientă lumină? Dvs. și colegii dvs. aveți totul la îndemână? Și foarte important: beneficiați de suficientă protecție? Cel mai bun loc de muncă este acela în care angajatul are la dispoziție tot ceea ce necesită. Exact asta vă oferim, prin serviciile noastre de optimizare a locului de muncă.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: