text.skipToContent text.skipToNavigation

Finanțare echipamente de lucru


Pentru o bună desfășurare a activitătii unui utilizator industrial, acesta are nevoie de multe echipamente de lucru. Utilajele , dispozitivele  și accesoriile  sunt necesare pentru întreținere și reparații, iar achiziționarea lor are o valoare mare.


Finanțarea echipamentelor

Evită dezavantajele unei achiziții mari și interesează-te despre structura finantării de echipamente. În timp ce vă finanțăm echipamentele, voi ne plătiți în rate lunare. Nu este necesară dezechilibrarea fluxului de numerar, astfel păstrând o mai mare flexibilitate financiară.


​​​​​​​Ești interesat?

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri,

Poate esti interesat si de:

Reparatii service
Ce faci cu produsele defecte? Le reparați sau le înlocuiți? Și, indiferent de ceea ce alegi, care este costul? Folosind serviciul nostru de reparații, știți de la început care este situația. Ne deplasăm și colectăm produsul, evaluăm defecțiunea și vă oferim o propunere specifică, cu mai multe opțiuni. Vei duce produsul la reparat? În acest caz, vom deduce costurile de evaluare din prețul final.
citiți mai departe
Finantare proiecte
Un nou proiect permite producătorilor de mașini și constructorilor de module să prezinte noutăți industriale, utilizand cele mai noi inovații si tehnologii. Nu e nimic rău în a vă concentra la partea tehnică Dar cum va mențineți concentrarea atunci când plata nu vine până la sfârșitul unui proiect? Și între timp aveti costuri suplimentare?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: