text.skipToContent text.skipToNavigation

Scanare Proprie


Ați prefera să mențineți operațiunile pentru produsele cu valoare scăzută la un minim. Așadar, este timpul să aflați mai multe despre beneficiile soluției noastre de scanare proprie. Simplificați procesul de comandă a materialelor cu valoare scăzută și obțineți un randament mai mare plus o disponibilitate optimă a produselor.


Reduce necesitatea manipulării

Principiul din spatele scanării proprii este pe atât de simplu pe cât este de eficient. Scanează eticheta unui produs cu un scanner de mână conectat la un telefon mobil, trimite scanarea prin intermediul aplicației și ES Elektro primește comanda instant. Operațiunile administrative din departamentul de achiziții devin o amintire a trecutului.


Scanarea proprie așa cum o dorești

Pentru scanarea proprie din partea Es Elektro ai două opțiuni: comandazi stoc printr-o metodă predeterminată de tip VMI - 2BIN, sau printr-o liberă alegere a produselor și cantităților. O limită de comandă iti conferă garanția ca nu trebuie sa iti faci grij de autorizații pentru acest tip de comandă. În plus, poți extinde soluția cu organizarea depozitului fizic, iar noi putem să adaptăm software-ul în funcție de nevoile tale.


​​​​​​​Vorbește cu experții noștri

Ești curios despre beneficiile scanării proprii pentru compania ta? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
Stoc specific client
Unele produse trebuie să fie întotdeauna disponibile. Chiar dacă acestea nu fac parte din sortimentul standard ES Elektro. De aceea, ar trebui să ne întrebi despre posibilitățile de a tine un stoc dedicat pentru tine, în acest caz noi depozităm materialele în centrul nostru de distribuție și le vom avea disponibile oricand. Facem asta pe baza unui acord pentru un inventar minim și maxim și de asemenea, supraveghem gestionarea corectă a inventarului în așa fel încât să fie mereu disponibil.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: