text.skipToContent text.skipToNavigation

Design sau elaborare Proiect Tehnic


​​​​​​​Un lucru este clar pentru toată lumea: un proiect tehnic bun începe cu o definire clară a obiectivelor proiectului. Aceasta include organizarea ideilor, a materialelor și a proceselor necesare  în scopul atingerii obiectivelor finale. Managerii de proiect cu experiență cunosc foarte bine acest lucru și investesc multă energie încă din faza incipientă a oricărui proiect.


​​​​​​​Cu cât proiectul este mai complex, cu atât este mai important

Bineînțeles, pentru proiecte mai mici, abordarea de genul: „suntem obișnuiți să procedăm așa” funcționează atât pentru angajatul cu experiență, cât și pentru echipa noastră tehnică. Pentru investițiile mai ample  este esențial să se abordeze acești primi pași cu profesionalism. Echipa noastră are destulă experiență și cunoaște punctele critice care ar putea apărea în desfășurarea proiectului.

Vrei să intrăm mai în detaliu și să te ajutăm să parcurgi mai ușor etapele proiectului. Îți oferim posibilitatea de a colabora cu o echipa pregătită din punct de vedere tehnic și managerial care are experiența necesară pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele stabilite  în condiții de siguranță.

În urma parcurgerii întregului proces vom elabora și îți vom pune la dispoziție documentație tehnică. Suntem nerăbdători să purtăm o discuție cu tine!

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor
Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.
Citiți mai departe
Configurarea
​​​​​​​Cunoaști în detaliu obiectivele, procesele și funcțiile tehnice ale proiectului, însă nu ai experiența programării și a configurării componentelor? Este adevărat, an de an, utilajele și echipamentele folosite în producție sau logistică devin din ce în ce mai complexe. În același timp numeroase tipuri de controlere de pe piață oferă posibilitatea de a vizualiza date și de a optimiza procesele într-un mod nemaivăzut până acum.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: