text.skipToContent text.skipToNavigation

Evaluare


Economiile cu iluminatul sunt menținute sau reduse în funcție de disponibilitatea soluțiilor. Gândește-te la schite, planuri și suprafața ce necesită iluminare. Nu poți colecta rapid aceste informații? Nici o problemă. Efectuând o analiză a locației, putem noi să colectăm toate informațiile necesare.

Solicită-ne să efectuăm o analiză a locației. Vei primi propunerea noastră în termen de o săptămână, inclusiv o descriere clară a prețurilor și a condițiilor noastre. Dacă sunteți de acord, unul dintre consultanții noștri va veni la locație. Măsurăm suprafața, facem fotografii și punem bazele unei analize a locației. Ești curios cum arată analizei locației efectuată de itsme ES Elektro? Pentru a vă face o idee, puteți să solicitați un raport anterior.
 
Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Acceptance test, iluminat
Noul sistem de iluminat de la locația de producție trebuie, bineînțeles, să satisfacă toate așteptările. Situația reală corespunde cu ceea cea contractuală? Ce criterii se aplică garanției? Clarificați lucrurile între voi și furnizor, cereți-ne un ”acceptance test”.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: