text.skipToContent text.skipToNavigation

Optimizare: Soluția noastră pentru integrarea sistemelor tale


​​​​​​​La ES Elektro, suntem specializați în integrarea sistemelor. O spunem cu sinceritate. Iubim combinația dintre cunoștințe și tehnologie și ne bucurăm să o implementăm pentru clienții noștri. Mai mult, există întotdeauna un rezultat pe termen scurt. În acest mod au reușit unii dintre clienții noștri să ajungă la o reducere de 75% a costurilor în procesarea tranzacțiilor. Ne entuziasmăm când auzim astfel de povești de succes. Și tu?
 

Abordarea pentru compania ta

Luați-vă la revedere de la operațiunile manuale și întrebați-ne despre integrarea sistemelor. Conectăm și eficientizăm procesele, observăm rapid prioritățile și înțelegem că fiecare tip de client necesită o abordare diferită. Utilizăm standarde locale pentru constructorii de mașini și tablotieri ca punct de plecare, de exemplu, reducem costurile prin personalizare pentru scanarea facturilor și confirmările comenzilor. În plus, utilizatorii industriali finali se bazează pe noi pentru conectarea sistemelor cu o piață online de tip B2B precum SAP și altele. Indiferent ce ne oferiți: avem cunoștințele, instrumentele și sistemele de testare și schimbăm rapid.
 

Începeți cu abordarea noastră

Cu integrarea sistemelor vei ajunge rapid să reduci furnizorii și costurile. Descoperă cu noi ce ai de câștigat și solicita o prezentare gratuită, fără niciun angajament. Efectuăm prezentarea online în aproximativ o jumătate de oră. Printr-o scanare rapidă a proceselor indicăm dacă și care procese pot fi automatizate și te sfătuim în legătură cu următorii pași. De asemenea, explicăm ce este necesar într-un proiect pentru ca acesta să aibă succes, precum și structura echipei de proiect. Ești pregătiți pentru a începe? Împreună vom crea un plan de proiect, care include o descriere clară a fazelor,  a etapelor proiectării, dezvoltării, testării, implementării și monitorizării.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Integrarea tranzacțiilor
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Dar informațiile privind inventarul unui produs? Și acordurile privind prețurile la zi? Și care este timpul de livrare? Fără informații în timp real, gestiunea producției durează o perioadă lungă de timp ce nu este necesară. În schimb, acest timp il poți utiliza pentru activitățile esențiale afacerii.
Citiți mai departe
Platforma web
Platforma web itsme ES Elektro oferă un catalog electronic cu peste 2 milioane de produse pentru industrie si ingineria mecanică si electrica. Dar vei găsi, de asemenea, multe funcționalități personalizate pentru munca ta zilnică cu ajutorul platformei noastre, cum ar fi: o imagine de ansamblu clară asupra comenzilor, livrărilor, facturilor și chiar asupra ofertelor. Prin urmare, poți vedea statusul în orice moment și la orice oră. Întotdeauna în timp real!
Citiți mai departe
Punchout OCI
Căutarea, găsirea și selectarea produselor online poate fi un proces ce necesită timp. Care este statusul de inventar al unui produs? Sunt aranjamentele prețurilor actualizate? Și care este timpul de livrare? Fără o perspectivă în timp real, mentenanța produselor durează foarte mult. Și toate acestea în timpul în care ați dori să vă concentrați mai mult pe afacerea dvs. de bază.
citiți mai departe
Conexiunea EDI
Competiția internațională menține fiecare producător de mașini în alertă. Incluzând departamentul de achiziții, unde eficiența face diferența, acum mai mult ca niciodată. Luați spre exemplu impactul unei linii de comandă: o sarcină ce durează un minut, dar repetată de zeci de mii de ori în decurs de un an, devine un element cu un cost semnificativ. Se întâmplă acest lucru în compania ta? Întrebați-ne despre conexiunea EDI: Electronic Data Interchange, Transformați minute în secunde și beneficii.
citiți mai departe
Inventarierea și optimizarea instrumentelor
​​​​​​​Să presupunem că vei lucra la un nou proiect. Au angajații într-adevăr la îndemână toate instrumentele de lucru? Sau există riscul să omiteți ceva, fapt care poate cauza întârzieri? Aveți încredere în serviciile noastre de inventariere și optimizare a instrumentelor de lucru. În timp ce noi ne asigurăm că fiecare trusă de scule conține tot ceea ce este necesar, tu te poți concentra pe alte lucruri. Este o idee bună.
Citiți mai departe

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: