text.skipToContent text.skipToNavigation

Punere În Funcțiune


Imaginează-ți un echipament nou nouț, livrat în secția de producție. Gata să aducă o contribuție importantă la succesul companiei, dar simpla configurare nu este suficientă. Cine se va asigura că echipamentul funcționează la parametri optimi? Și asta cât mai curând posibil? 
Întreabă-ne despre serviciul de punere în funcțiune a echipamentelor noi. Vei primi o vizită de la unul dintre specialiștii noștri, care cunoaște în amănunt echipamentul respectiv și care se va asigura că acesta este pus în funcțiune în cel mai scurt timp. Eficiență la un cost competitiv.

Apelează la noi pentru a pune în funcțiune noile tale echipamente. Vei beneficia de:
- Vizita unui specialist
- Explicarea punerii în funcțiune
- Explicații suplimentare despre funcționarea echipamentului
- Un raport al operațiunilor 
- O estimare a timpului necesar 


​​​​​​​Ești interesat? 

Lăsă incertitudinea deoparte și alege liniștea și siguranța. Alegând serviciul de punere în funcțiune oferit de itsme Industrial Automation, vei obține maximum de avantaje de pe urma noilor echipamente. Investiția este relativ scăzută, iar randamentul optim. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: