text.skipToContent text.skipToNavigation

Mineritul, mineralele și metalele


România are o industrie de bază destul puternică. Gândiți-vă la întreprinderile metalurgice, la producătorii de materiale pentru turnătorii și de construcții, de la țigle la cărămizi. Cu toate acestea, în contextul actual economic și datorită altor companii de profil concurente, puternic automatizate, nu este sigur că aceste companii vor putea continua să funcționeze cum au făcut-o până acum.

Supraviețuirea în acest sector începe cu instalații robuste care funcționează în mod fiabil. Sistemele de acționare și comenzile oferă capacități ridicate și trebuie să poată asigura o comutare rapidă. În prezent acestea trebuie să aibă o eficiență energetică cât mai mare posibilă, concentrându-se pe costuri și emisii de CO2 minime. Prin urmare, implementarea de soluții cu convertizoare de frecvență devine din ce în ce mai răspândită în acest sector. Acest lucru contribuie și la alinierea mai fină a procesului de manipulare pe linia de producție cu produsele - uneori fragile - care trec de-a lungul acesteia. Prin urmare, acest sector de materii prime necesită o automatizare de înaltă calitate. Furnizorul tehnic poate ajuta cu consultanță amplă și, desigur, cu necesarul de consumabile electrice si mecanice.

În plus, toate componentele dintr-o instalație trebuie să fie rezistente la praf și murdărie și adesea, la căldură și umiditate. Cu toate acestea, în aceste condiții extrem de exigente, vor avea loc defecțiuni inevitabile, care ar trebui remediate cât mai repede posibil. Acest lucru se aplică nu numai atunci când este amenințată continuitatea producției, dar cu siguranță și atunci când astfel de defecțiuni sunt asociate cu emisii nedorite de orice fel în mediul înconjurător. Prin urmare, companiile trebuie să dispună de o sursă sigură de service și aprovizionare cu piese de schimb. În strânsă consultare cu furnizorul tehnic cu valoare adăugată, ele pot stabili acest lucru în mod eficient. Acest lucru asigură colaborarea cu acest partener cu spectru larg în toate aspectele legate de buna funcționare în industria grea.

Poate esti interesat si de:

VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: