text.skipToContent text.skipToNavigation

Studiu de Fezabilitate


Ce aduce un nou plan de iluminat într-o locație existentă sau una viitoare? Înainte de a angaja o investiție, probabil că dorești să știi dacă aceasta este rentabilă. Din acest motiv, efectuăm studiul de fezabilitate, pentru a-ți oferi o perspectivă asupra rentabilității investiției. Evaluăm costurile curente legate de consumul de energiei pe baza schițelor și parametrilor pe care ni-i furnizați. Aceste informații nu sunt disponibile? În acest caz, consultanții noștri vor veni la locația și vor efectua o evaluare.


Un plan clar

Vei primi oferta noastră pentru un studiu de fezabilitate în termen de o săptămână, incluzând o descriere clară a prețurilor și a condițiilor. Utilizăm o metodologie testată pentru verificarea și planificarea spațiilor la locația ta. Acest lucru oferă o imagine clară a economiilor de energie și a rentabilității investiției estimate, adăugăm sfaturile noastre pentru pașii de urmat.


​​​​​​​Te interesează un studiu de fezabilitate?

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Sustenabilitate totală
  La periferia Hengelo-Zuid, tonele de deșeuri și-au găsit un nou scop în fiecare an. Prin incinerare, separare și compostare, energia și materiile prime sunt extrase și își găsesc drumul înapoi în societate. Odată cu căldura care este eliberată în timpul incinerării, Twence generează suficientă energie pentru a furniza electricitate pentru jumătate din toate gospodăriile din Twente \(regiune din estul Țărilor de Jos\). Pentru a garanta continuitatea tuturor instalațiilor, operatorii efectuează runde regulate de inspecție la instalații, așa că este importantă o vizibilitate bună. Trecând de la iluminarea fluorescentă la LED, Twence a apelat la ajutorul itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  25 iun. 2020
  Janssen lighting
  Pornind de la motto-ul său, Johnson&Johnson a dezvoltat programul Healthy Future 2015: un plan strategic pe cinci ani pentru prioritățile din domeniile societății și sustenabilității. Compania este responsabilă din punct de vedere ecologic și are, printre altele, ținte clare de reducere a emisiilor de CO2 și a consumului energetic. Siguranța angajaților este, de asemenea, o chestiune extrem de importantă.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: