text.skipToContent text.skipToNavigation

itsme International Accounts


Gestionarea activelor este pe primul loc în agenda multor companii. Același lucru se aplică și organizațiilor internaționale, unde departamentele centrale de achiziție sunt responsabile pentru anticiparea nevoilor operațiunilor și întreținerii. Nu este ușor. Cum găsești și menți un echilibru între economiile de scară și nevoile fiecărei filiale? Consistent și complet, doar despre asta este vorba.


​​​​​​​Luarea deciziilor informate

Bazeaza-te pe itsme International Accounts ca organizație centrală de achizițiilor voastre. Oferim confortul unui singur punct de contact, coordonăm și garantăm politica de achiziție agreeata și asigurăm aceeași experienta și logistică peste tot. Fiecare filială are parte de propria persoană de contact și îmbunătățim sistemele cu date privind produsele tale, ceea ce iti oferă o vasta baza de date pentru analiza in vederea întreținerii predictive.

 

Experiență pentru personalizată

itsme International Accounts face ca mediul complex al departamentelor centrale de achiziție să fie inteligibil. Facem deja acest lucru pentru peste 60 de organizații internaționale ce se bazează pe noi pentru situațiile lor specifice de organizare și pentru furnizarea de servicii și produse.
Ești interesat? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Analiza
itsme International Accounts reprezintă partenerul optim pentru achizitiile organizației tale. Beneficiezi de un portofoliu complet într-un cadru unic, creezi uniformitate și consistență în politica de achiziție și îmbunătățesti sistemele cu date la zi despre produsele tale. Conectăm fiecare filialelă cu propriul consultant itsme, și personalizăm selecția conform nevoilor specifice. Vă interesează?
citiți mai departe
Implementare
Facem ceea ce am stabilit. Acesta este misiunea itsme International Accounts, după acordul cu organizația ta. Realizăm ceea ce am convenit și implementăm relația dintre noi în termen de aproximativ două luni. Și facem acest lucru pentru fiecare dintre locațiile tale, inclusiv pe plan internațional, pe baza unui contract clar.
Citiți mai departe
Monitopizarea recenziilor
Care sunt comenzile tale locale? Ce produse comandă fiecare filială? Cu cât informațiile sunt mai detaliate, cu atât mai precise pot fi noile soluții pe care le vei găsi. Aceasta este exact ceea ce oferim, cu o monitorizare continuă a informațiilor privind comenzile pentru fiecare locație. Obții informațiile de care aveți nevoie.
Citiți mai departe
Situația ta
Companiile mari trebuie adesea să abordeze procese MRO complexe, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Deoarece cheltuielile de întreținere atât preventive cât și corective au o influență directă asupra rezultatului net, există o dorință intensă de a înțelege și controla TCO-ul. Înțelegem tensiunea dintre divizia de Achiziții pe de o parte și cea de Operațiuni, Întreținere și Logistică pe de altă parte. În calitate de distribuitor și furnizor de servicii electrice și mecanice, îți putem traduce datele în informații valoroase: o metodă uniformă de niveluri de servicii de livrare și servicii echivalente în toate locațiile de producție cu seturi de date, evaluari și recomandări asociate. Suntem bucuroși să contribuim la implementarea tuturor proceselor MRO în mod transparent și gestionabil pentru toți clienții noștri internaționali.
Citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: