text.skipToContent text.skipToNavigation

Coboții UR îți oferă avantajul competitiv de care ai nevoie

Industria din întreaga lume se orientează către automatizare pentru a ajuta la creșterea productivității și îmbunătățirea calității produselor, sau la rezolvarea deficitului de forță de muncă. Roboții colaborativi oferă o soluție de automatizare rentabilă, flexibilă și sigură pentru o gamă largă de sarcini de producție.
 

Un “game-changer”

Coboții sunt concepuți pentru a partaja spațiul de lucru cu oamenii, ceea ce face automatizarea proceselor  mai ușoară că niciodată, pentru întreprinderile de toate dimensiunile. itsme ES Elektro și Universal Robots  oferă producătorilor acces la toate avantajele automatizării robotizate avansate, fără costurile suplimentare date de programare complexă, timp îndelungat de punere în lucru și sisteme complex de siguranță.
 

Automatizare la prețuri accesibile

Universal Robots  a vândut peste 42.000 de roboți colaboratvii, care sunt folosiți în mii de medii de producție diferite,  în fiecare zi din întreaga lume. De la industria aero-spațială la industria farmaceutică, de la producția de loturi mici până la asamblarea produselor mixte.

Distribuitor certificat cu valoare adăugată

itsme ES Elektro România este distribuitor certificat Universal Robots, oferind  gama completă de brațe robotice, cu diverse opțiuni de sarcină, precum și cu o gamă variată de accesorii. Valoarea adăugată este dată de suportul tehnic, servicii de consultanță , service și reparații.
Rețeaua noastră de parteneri strategici și integratori de sistem certificați, ne ajută să vă oferim o varietate de aplicații, o flexibilitate incredibilă și o integrare ușoară în mediile de producție existente.

Principalele avantaje:

  • Programare ușoară
  • Configurare rapidă
  • Implementare flexibilă
  • Colaborativ și sigur
  • Cea mai rapidă amortizare din industrie 

Cobotii pot fi re-programați rapid și ușor pentru a comută între diferite sarcini în procesul de fabricație și pentru a reduce semnificativ timpul de întrerupere a producției.
Cum adaptăm toate acestea pentru a răspunde nevoilor tale? Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri, online sau offline.

Noul robot UR16e colaborativ este aici

​​​​​​​