text.skipToContent text.skipToNavigation

SOLUȚIILE NOASTRE DE AUTOMATIZARI INDUSTRIALE


S-a schimbat vreodată lumea automatizărilor industriale la fel de rapid ca acum? Impactul IoT este accelerat. Datele s-au dovedit a fi noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, tu te întrebi cu privire la ce pași trebuie efectuați. Dar unde să începi? Nu vrei să implementezi o soluție bazându-vă pe un capriciu. Preferi să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?


Pentru acționări și control

Permite unui partener cum este itsme Industrial Automation să vă susțină pe parcursul acestei ere dinamice, ce se află într-o continuă mișcare și evoluție. Suntem un grup internațional de ingineri și specialiști experimentați, care lucrăm cu tine pentru a obține combinația corectă între acționări și control. În trecut controlul acționărilor era de domeniul producătorului, dar în ziua de astăzi există loc pentru ca tu să realizezi programarea acționării. Așa sunt create soluțiile pentru provocări specifice și putem aborda acest lucru din toate țările grupului.


Independent 

Produsele liderilor de piață europeni ca: Danfoss, Siemens și Schneider Electric nu prezintă secrete pentru noi. Oferim asistență, dar subliniem faptul că facem mai mult decât atât. Consiliem independent de mărcă, configurăm, programăm și ne implicăm imediat atunci când este necesar. Oferim, de asemenea, instruire extensivă pentru ca tu să poți utiliza o mașină sau să efectuezi o instalare pe cont propriu. 


​​​​​​​Ai încredere în cunoștințele noastre!

Acționări și control din inima fiecărei mașinării. itsme Industrial Automation susține producătorii de mașini și utilizatorii în diferite moduri. Află mai multe despre oferta noastră cu privire la soluțiile de automatizare industrială și adresează-ne întrebări. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline
 
Află mai multe despre oferta noastră cu privire la automatizările industriale:
  • Cursuri
  • Suport tehnic
  • Suport proiectare
  • Punere în funcțiune

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
Verificare retea
Rețelele industriale imbatranesc. Cu cât imbatranesc mai tare, cu atât este mai mare și riscul cedării unor piese sau al funcționării incorecte. Gândește-te la luminile roșii de avarie, la mișcările inexplicabile ale utilajelor sau la notificările de alarmă. Rețeaua ta bazată pe tehnologia Profibus se confruntă cu probleme? Solicită-ne informații despre serviciul de verificare a rețelei Profibus la fața locului. Folosim echipamentele noastre pentru verificarea cablajelor, conectorilor și conexiunilor.
citiți mai departe
Parametrizare
Desigur, echipamentele noi trebuie să funcționeze la capacitate optimă. Nu este enervant atunci când nu poți face componentele să funcționeze împreună? Sau când nu știi sigur că toate setările sunt corecte. În acest caz, ne poți cere să configurăm un regulator de frecvență sau un PLC. Cunoaștem tehnologiile de automatizare ale tuturor producătorilor și putem asigura rapid funcționarea tuturor echipamentelor tale. Putem face acest lucru la sediul tău sau ne poți trimite o anumită componentă pentru a o configura la sediul nostru.
citiți mai departe
Verificarea consumului de energie
Reducerea costurilor, scăderea emisiilor de CO2: ai motive suficiente pentru a economisi energie. Dar de unde trebuie să începi în lumea automatizării industriale? Cum descoperi ce instalație utilizează cea mai multă energie? Solicită o verificare a consumului de energie. Vom măsura consumul de energie defalcat pe componente sau zone și vom oferi un raport scris al constatărilor noastre. Astfel vei beneficia de o imagine detaliată. Și vei descoperi ce măsuri îți vor economisi cea mai mare cantitate de energie în viitor.
citiți mai departe
Punere În Funcțiune
Imaginează-ți un echipament nou nouț, livrat în secția de producție. Gata să aducă o contribuție importantă la succesul companiei, dar simpla configurare nu este suficientă. Cine se va asigura că echipamentul funcționează la parametri optimi? Și asta cât mai curând posibil? Întreabă-ne despre serviciul de punere în funcțiune a echipamentelor noi. Vei primi o vizită de la unul dintre specialiștii noștri, care cunoaște în amănunt echipamentul respectiv și care se va asigura că acesta este pus în funcțiune în cel mai scurt timp. Eficiență la un cost competitiv.
citiți mai departe
Configurații de testare
În peisajul în continuă schimbare al automatizărilor industriale cu siguranță nu dorești să fii luat pe nepregătite. A rămâne pe loc nu este o opțiune. Doar drumurile noi ne vor duce mai departe. Cu toate acestea, costurile pot fi destul de ridicate, mai ales dacă dorim doar să testăm ceva. Vă putem ajuta, realizând configurații de testare. Stabilim împreună cu voi care sunt echipamentele de care aveți nevoie, le găsim, le închiriem și ne asigurăm că noua configurație funcționează corect. Credeți-ne: ne plac aceste tipuri de experimente. Reprezintă contribuția noastră la modelul "Construiește-Măsoară-Învață". Și mai mult, la succesul tău!.
citiți mai departe
Workshopuri
În lumea automatizării industriale, aflate într-o schimbare rapidă, vei dori să dispui în permanență de cunoștințe actualizate. În acest caz, este necesar un program de instruire sau un workshop pentru experți, care să corespundă aspectelor pe care programatorul sau inginerul de mentenanță trebuie să le stăpânească.
citiți mai departe
Suport inginerie
itsme Industrial Automation cunoaște lumea ta. Și nu ne rezumăm la a o spune, o și demonstrăm. Când te vizităm, nu avem o abordare pasivă. Acționăm și trecem direct la treabă. Această atitudine proactivă ne definește. Eficacitatea acestei abordări poate fi văzută clar în serviciile noastre de suport și asistență tehnică.
citiți mai departe
Suport migrare
Întreruperea producției reprezintă un coșmar pentru fiecare utilizator final sau producător. Cu toate acestea, i se poate întâmpla oricui. Impactul perioadelor de nefuncționare este deosebit de important atunci când o componentă sau un produs mai vechi nu mai poate fi livrat. Rămâi cu un pas înaintea catastrofei cu ajutorul serviciilor de migrare itsme. Vei primi un raport pe care îl vom examina împreună, indicând modul în care putem implementa migrarea către un produs nou, inclusiv asistență software. Raportul include și informații despre cursurile recomandate pentru colegii tăi, pentru a putea să lucreze cu noul echipament.
citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: