text.skipToContent text.skipToNavigation

Împachetare tip KIT (Kitting)


Kitting ține lucrurile în mișcare! Mai multe produse sunt livrate într-un kit, numerotat cu un număr unic de articol și impachetat după dorința clientului. Un kit este, prin urmare, un produs personalizat, furnizat direct de noi, menit sa îți ia grijile de pregătire de pe cap. În schimb, te poți apuca direct de asamblarea unei mașini, a unui tablou electric sau de mentenanța unui echipament, deoarece ai toate piesele de care ai nevoie în acel kit.


Când aveți nevoie de kitting?

Kitting  se folosește în mod special pentru împachetare produselor pe module pentru construcția mașinile standard, pentru proiecte de cabinete electrice repetitive și pentru mentenanța unui utilaj. Tehnicienii folosesc de regulă acest concept în combinație cu sistemul VMI - 2BIN, pe care îl putem de asemenea implementa și gestiona, rapid și eficient.


​​​​​​​Vorbiți cu experții noștri

Ești curios despre valoarea adăugată adusă de sistemul nostru de Kitting? După o sesiune Skype gratuită cu unul din experții noștri, vei ști cum poți beneficia de acest serviciu logistic Contactează-ne pentru o programare și te vom suna în decurs de o zi lucrătoare.

Poate esti interesat si de:

VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
SPOS
Spare Parts Organising Service se referă la serviciul de organizare a pieselor de schimb. Proiectat pentru a digitaliza inventarul, rezultatul este un fișier clar, pentru gestionarea bunurilor în sistem. Cu SPOS de la ES Elektro, nu va mai trebui să cauți piesele de schimb, vei avea acces direct la un depozit bine organizat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: