text.skipToContent text.skipToNavigation

Noutăți tehnologice 


Performanța a crescut în ultimii ani, iar echipamentele de producție s-au înmulțit?

Felicitări! Dar trebuie să ai în vedere că lucrurile nu se vor opri aici. Gândeste-te câte bătăi de cap și ce volum mare de muncă va implica acest lucru. V-a deveni din ce în ce mai complex de gestionat numărul mare de echipamente pe care le aveți în inventar.
                                     
Cu ajutorul serviciului nostru, intitulat sugestiv, Noutăți  tehnologice, vă protejați din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte o să fii la curent cu noutățile din lumea, uneori confuză, a automatizărilor industriale, iar pe de altă parte, o să fii pregătit și vei șți din timp informații legate de avertizări venite de la producători, rechemări sau chiar încetarea fabricării  unor echipamente.


 Vrei să fi la curent cu ce se întâmplă ?

Poate te întrebi cum funcționează acest serviciu? Este foarte simplu. Nu-ți face griji. Te vom îndruma pe întreg procesul. În urma unei vizite (dacă va fi nevoie) și pe baza informațiilor oferite de tine sau colegii tăi prin intermediul unui simplu chestionar, consultanții noștri vor avea capacitatea de a pregăti o ofertă tehnică care să acopere nevoile tale.


Cel mai important pas care necesită mult timp și implicarea din partea specialiștilor noștri  este centralizarea și documentarea fiecărui echipament și/sau componente ale acestuia. Vom stabili împreună care elemente vor trebui luate în considerare și care vor fi excluse din cadrul documentării. Fie că este vorba de hidraulică, pneumatică sau instalații electrice, noi avem capacitatea de a analiza și de a veni cu o soluție care să acopere nevoile tale.


După crearea documentației, vei primi la cerere informații dacă un produs este retras de pe piață, dacă a fost emis un avertisment privind acel produs sau dacă este disponibilă o variantă  îmbunătățită.


În cazul în care decizi că este cazul să găsim o soluție alternativă nu ezita să ne contactezi. Datorită portofoliului nostru extins, ai șansa de a găsi foarte repede răspuns la întrebările tale. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Servicii End-of-life
Cunoașteți ciclul de viață al echipamentelor din producție? Știi în ce moment ar fi recomandată următoarea intervenție sau când va fi absolut necesară. Aceste lucruri simple îți pot fi de folos pentru a preveni un dezastru, întreruperea producției? Deși în trecut, majoritatea componentelor mecanice funcționau zeci de ani – cu ajutorul unei picături de ulei – durata de viață a echipamentelor moderne scade în mod constant. Acest lucru este foarte neplăcut dar în același timp poate fi prevăzut. Având din ce în ce mai mulți consumatori de energie în rețea pot apărea fluctuații, iar acest lucru poate crea disconfort pentru unele echipamente mai sensibile din rețea.
Citiți mai departe
Prospectare si sourcing
Echipa ta lucrează continuu pentru a face față provocărilor impuse de producția zilnică? Pentru toți timpul este limitat. Chiar dacă timpul nu le permite să fie la zi cu cele mai recente evoluții și tendințe tehnologice, noi va înțelegem pe deplin îngrijorarea. Dorința noatra este să va ajutăm să fiți la zi cu cele mai recente informații, care vă pot ajuta să faceți diferența într-o piață competitive! Datorită gamei noastre extinse de produse și furnizori, inginerii și tehnicienii noștri investesc o mare parte din timpul lor pentru a fi la curent cu cele mai recente tehnologii. Uneori, poate fi vorba despre o nouă interfață oferită pentru un anumit motor, în alte cazuri poate fi vorba despre o actualizare firmware care pune la dispoziție noi funcționalități, ce bineînțeles pot fi valorificate în proiectele tale.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: