text.skipToContent text.skipToNavigation

Agricultură, silvicultură și pescuit


În agricultură, silvicultură și pescuit, condițiile sunt adesea dificile. Mașinile și utilajele funcționează în toate condițiile meteorologice și sunt expuse uneori la forțe (naturale) semnificative și la substanțe (îngrășăminte) agresive. În același timp, trebuie să genereze randamente ridicate și să funcționeze eficient, deoarece presiunea asupra prețurilor este o constantă - mai ales în industria alimentară, care se confruntă cu războiul prețurilor dintre supermarketuri.

Din punct de vedere metaforic, aceste sectoare au întâmpinat, de asemenea dificultăți, din partea politicienilor și a publicului larg. Agricultura trebuie să fie mai durabilă, cu un accent mai mare pe bunăstarea animalelor și pe reducerea emisiilor de substanțe nocive (amoniac, pesticide). Industria pescuitului trebuie să prevină pescuitul excesiv, iar în domeniul forestier, gestionarea durabilă a pădurilor se află pe agenda principală, pentru a contribui la lupta împotriva încălzirii globale.

Circumstanțele necesită echipamente care sunt construite solid și au fost produse cu componente robuste. De asemenea, deservirea în locații uneori îndepărtate, trebuie să fie bine organizată. Perioadele de inactivitate trebuie evitate, deoarece sezonul de recoltare este adesea scurt. În plus, mașinile și dispozitivele au un grad ridicat de automatizare, necesar din cauza lipsei forței de muncă și pentru a spori calitatea și eficiența.

În sectoare precum agricultura și pescuitul, inovația continuă să se dezvolte. De exemplu, combinația de monitorizare a culturilor (printr satelit) și de localizare GPS face posibilă agricultura de precizie, asigurând astfel o utilizare optimă a materiilor prime. Operațiile și dozările, cum ar fi îngrășămintele, se realizează cu precizie în funcție de nevoile locale. Aceeași automatizare poate fi folosită și pentru monitorizarea și înregistrarea tuturor activităților pentru răspunderea în fața autorităților.

De fapt, agricultura, pescuitul și silvicultura trebuie să își asume o funcționare direcționată și durabilă, iar în acest sens au nevoie de tot ajutorul pe care îl pot obține. Furnizorul tehnic cu valoare adăugată poate oferi consultanță amplă pe aceste subiecte și poate contribui la reducerea amprentei ecologice. Tehnologia necesară pentru a asigura automatizarea, durabilitatea și economiile de energie este furnizată tot de acesta. Pentru o funcționare eficientă, el pune, de asemenea, la dispoziție consumabile pentru componente mecanice și electrice  și utilizează concepte sofisticate pentru logistica și service-ul pe care îl implică. Acest lucru permite acestor sectoare să colaboreze în mod durabil cu distribuitorul tehnic cu valoare adăugată.

Poate esti interesat si de:

Verificare aer comprimat
Un compresor este un echipament puternic. Este indispensabil în multe situații, dar scurgerile din sistemul pneumatic se pot transforma rapid în consumuri crescute de energie. Aveți la locația dvs. un compresor cu o capacitate mai mare de 20 kW? Și nu a fost verificat în ultimii doi ani? Întrebați despre verificarea circuitelor de aer comprimat. Utilizăm un aparat de măsură cu ultrasunete pentru a descoperi eventualele scurgeri din circuitul de aer comprimat, pentru a le marca și pentru a le lista într-un raport. Toate acestea, fără a vă întrerupe producția. După verificare, veți ști exact unde există pierderi de aer comprimat și ce eficiență are infrastructura dvs. de aer comprimat.
citiți mai departe
LIVRARE just-in-time
Preferi să menții inventarul la un nivel cât mai scăzut. Cu cât ai de întreținut mai puține proiecte interne, cu atât veți cheltui mai puțin pentru administrare și pentru metri pătrați ocupați. În schimb, eficiența proceselor logistice va crește, fiind însoțită de o mai mare fiabilitate și calitate pe care le vei putea oferi clienților tai. Cu ajutorul livrării just-in-time, ne va face plăcere să contribuim la acest rezultat. Este flexibilă și adaptată organizației tale., ceea ce face ca produsele să fie disponibile în momentul în care ai nevoie de ele.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: