text.skipToContent text.skipToNavigation

Manipularea, transportul rutier și feroviar al mărfurilor


Economia continuă să crească și, prin urmare, sunt transportate mai multe persoane și bunuri. De aceea drumurile și căile feroviare devin mai aglomerate, iar manipularea și transbordarea sunt în creștere în centrele de distribuție, în porturi și în alte centre de transport. Acest lucru va intensifica desfășurarea „activelor”, iar eventualele defecțiuni vor avea consecințe grave. Un tren staționar blochează rețeaua feroviară, iar un camion care se defectează creează ambuteiaje de lungă durată. De exemplu, dacă o macara nu funcționează, șoferii nu au activitate. Aceasta înseamnă că oamenii și bunurile vor ajunge cu întârziere la destinație.

Pe lângă daunele economice, în scenariul cel mai defavorabil pot exista chiar vătămări sau daune materiale. Cauza defecțiunii poate proveni din faza de inginerie, dar și în timpul exploatării; gândiți-vă la administrația extinsă implicată în domeniul transportului și logisticii. Pe scurt, fiabilitatea, siguranța și comunicarea (digitală) sunt primordiale în acest sector. Persoanele și bunurile trebuie să fie tratate cu cea mai mare atenție, iar defecțiunile trebuie evitate. Dacă survin în mod neașteptat, o intervenție rapidă și eficientă va fi crucială. Și, deși serviciile tehnice nu utilizează, de obicei, un volum mare de persoane și materiale, aceasta este o normă de domeniul trecutului.

Toate acestea presupun selectarea unor componente și module robuste pentru instalarea inițială și planificarea eficientă a lucrărilor de service și întreținere. În același timp, este necesară cunoașterea cerințelor de reglementare și certificare pentru a asigura calitatea și siguranța. Automatizarea de înaltă calitate trebuie să asigure funcționarea eficientizată în procesul de manipulare și transport. Toate acestea sunt aspecte pe care furnizorul tehnic cu valoare adăugată le cunoaște pe scară largă și cu privire la care vă poate oferi consultanță detaliată. Desigur, acesta poate, de asemenea, să furnizeze tehnologia și consumabilele pentru componente mecanice și electrice necesare și poate să implementeze concepte de logistică inteligentă pentru acestea. Acest partener menține sectorul în mișcare.

Poate esti interesat si de:

Verificare aer comprimat
Un compresor este un echipament puternic. Este indispensabil în multe situații, dar scurgerile din sistemul pneumatic se pot transforma rapid în consumuri crescute de energie. Aveți la locația dvs. un compresor cu o capacitate mai mare de 20 kW? Și nu a fost verificat în ultimii doi ani? Întrebați despre verificarea circuitelor de aer comprimat. Utilizăm un aparat de măsură cu ultrasunete pentru a descoperi eventualele scurgeri din circuitul de aer comprimat, pentru a le marca și pentru a le lista într-un raport. Toate acestea, fără a vă întrerupe producția. După verificare, veți ști exact unde există pierderi de aer comprimat și ce eficiență are infrastructura dvs. de aer comprimat.
citiți mai departe
LIVRARE just-in-time
Preferi să menții inventarul la un nivel cât mai scăzut. Cu cât ai de întreținut mai puține proiecte interne, cu atât veți cheltui mai puțin pentru administrare și pentru metri pătrați ocupați. În schimb, eficiența proceselor logistice va crește, fiind însoțită de o mai mare fiabilitate și calitate pe care le vei putea oferi clienților tai. Cu ajutorul livrării just-in-time, ne va face plăcere să contribuim la acest rezultat. Este flexibilă și adaptată organizației tale., ceea ce face ca produsele să fie disponibile în momentul în care ai nevoie de ele.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: