text.skipToContent text.skipToNavigation

Configurarea si Programarea Echipamentelor


​​​​​​​Cunoaști în detaliu obiectivele, procesele și funcțiile tehnice ale proiectului, însă nu ai experiența programării și a configurării componentelor?

Este adevărat, an de an, utilajele și echipamentele folosite în producție sau logistică devin din ce în ce mai complexe. În același timp numeroase tipuri de controlere de pe piață oferă posibilitatea de a vizualiza date și de a optimiza procesele într-un mod nemaivăzut până acum.

Nu îți asuma riscuri inutile. Chiar dacă consideri ca fiind extrem de benefic să petreci ore în șir pentru a consulta manualele de utilizare, timpul tău este mult mai valoros.

Pentru a scapă de bătăile ulterioare de cap, recomandarea noastră este de a avea o discuție deschisă cu un expert automatist care va avea capacitatea de a implementa configurația corectă a sistemului. Noi chiar ne dorim să vă ajutăm!

Practica demonstrează faptul că numeroase utilaje îndeplinesc activitățile pentru care au fost proiectate, însă modul lor de funcționare este departe de a fi perfect.

Inginerii și tehnicienii noștri de service au capacitatea de a verifica și configura echipamentele deja instalate.

În acest fel vei putea scăpa de multe dintre problemele de zi cu zi care pot apărea în producție cum ar fi vibrațiile produse de motoare, se vor putea optimiza traseele de deplasare pe axa liniară sau chiar se pot identifica moduri de reducerea a consumurilor de energie și toate acestea chiar și atunci când sistemul este deja în funcțiune.

Pentru a utiliza toate componentele sistemelor la nivel optim,  chiar și pentru proiectele complexe, planifică deja din timpul  fazelor de dezvoltare,  proiectare și partea de configurare și programare.

După contactul inițial pe care il vei avea cu consultantul nostru și stabilirea obiectivelor proiectului, echipa noastră se va deplasa la sediul dumneavoastră și va configura și programa componentele necesare pentru a asigura integrarea lor în sistemul existent.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor
Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.
Citiți mai departe
Parametrizare
Astăzi, hardware-ul și software-ul sunt două componente ale unei unități, care au devenit inseparabile. Ca urmare, nu mai este suficient să supravegheați doar componentele fizice. După cablarea și conectarea corespunzătoare a unei componente, încep procedurile de reglare fină. Sistemele vor avea o performanță maximă numai dacă au fost efectuate configurările software adecvate.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: