text.skipToContent text.skipToNavigation

TIA Portal

Portalul de automatizare complet integrat (portalul TIA) vă oferă acces nerestricționat la gama noastră completă de servicii de automatizare digitalizate, de la planificare digitală și inginerie integrată și până la operarea transparentă. Noua versiune reduce timpul de punere pe piață a produselor, spre exemplu, cu ajutorul instrumentelor de simulare, sporește productivitatea fabricii dumneavoastră prin rularea unor diagnostice suplimentare și prin aplicarea funcțiilor de management energetic și, de asemenea, vă oferă o flexibilitate mai amplă, prin asigurarea legăturii cu nivelul de conducere. Noile opțiuni le oferă beneficii integratorilor de sisteme și constructorilor de utilaje, precum și operatorilor din fabrică. Portalul TIA este, astfel, calea de acces perfectă în direcția automatizării, în Digital Enterprise. Ca parte a suitei Digital Enterprise, alături de PLM și MES, completează gama amplă de oferte de la Siemens, dedicate companiilor care urmează să adopte Industrie 4.0.

ESelektro oferă cursul de bază TIA Portal SIMATIC S7

După finalizarea acestui curs, puteți crea programe S7 simple, cu ajutorul portalului TIA și al modificărilor în program și, de asemenea, puteți opera S7 PLC, abordând PLC și configurând un proiect în Portalul TIA.

Poate esti interesat si de:

Siemens
Cerințele pe care trebuie să le respecte utilajele și fabricile moderne sunt într-o creștere constantă, în toate industriile.
Citiți mai departe
Siemens Step7 Classic
STEP 7 este software-ul pentru programarea controlerelor logice programabile \(PLC\) din familia SIMATIC S7 de la Siemens AG și este succesorul STEP 5 destinat controlerelor SIMATIC S5. Datorită utilizării pe scară largă a controlerelor SIMATIC \(controlerele PLC și pentru PC\), STEP 7 a devenit aproape un standard în Germania și concurează cu alte instrumente de programare care, la rândul lor, au la bază IEC 61131-3.
Citiți mai departe
Siemens Convertisseurs de fréquences
Cu ajutorul familiei de convertizoare SINAMICS, puteți rezolva orice sarcină individuală din domeniul acționării, în intervalul de tensiune scăzută, tensiune medie și curent continuu.
Citiți mai departe
Siemens Step5
STEP 5 este software-ul de programare pentru controlerele logice programabile Simatic S5 de la Siemens.
Citiți mai departe