text.skipToContent text.skipToNavigation

Crearea de perspective cu ajutorul instrumentelor noastreCe vă oferă soluțiile noastre? Ce soluții sunt cele mai potrivite pentru organizația dvs.? Înțelegem că doriți să aveți mai întâi o perspectivă asupra acestor probleme. Pachetul pe care vi-l oferim cuprinde și o analiză costuri-beneficii, pe care o realizăm pentru dvs. cu ajutorul mai multor instrumente. Alegerea instrumentului depinde de dvs. Dar veți obține întotdeauna acea perspectivă.


Scanare rapidă

O conversație telefonică cu unul dintre specialiștii noștri, pe baza analizei inițiale costuri-beneficii. Începem de la datele dvs. și le utilizăm pentru a crea informații suplimentare. Cu ajutorul scanării rapide, obțineți o prezentare practică a costurilor procesului, ceea ce constituie o bază bună pentru o analiză structurată cu ajutorul unei sesiuni „brown paper”- sau „la fața locului”.


Sesiune brown paper

O metodă Lean dovedită, pe care consilierii noștri certificați Green Belt o utilizează la locația dvs. Ei fac acest lucru în cadrul unei echipe de proiect mici, formată din angajații dvs. din diverse divizii (în special financiar, achiziții și depozitare). În timpul unei sesiuni care durează între 3 și 4 ore, participanții primesc informații despre procesele celorlalți, făcând din această sesiune o metodă ideală pentru companiile cu o structură organizațională mai slab definită.
După această sesiune de Brown Paper, vom crea o descriere a procesului, pe care o vom trimite la dvs. în decurs de o săptămână după sesiune. Dacă ROI pare să fie scăzut în procesul dvs. actual, va urma în termen de două săptămâni o ofertă pentru una sau mai multe propuneri de îmbunătățire pe termen scurt. Investiția dvs.: 1.500 Eur


Sesiune la fața locului

O sesiune care durează între 3 și 4 ore, în care analizăm pas cu pas întreaga dvs. companie împreună cu unul dintre angajații dvs. Analizăm procesele dvs. cu ochii noștri, ceea ce va asigura o descriere precisă a acestora. Veți primi descrierea noastră, alături de o perspectivă valoroasă, în decurs de o săptămână după vizită, inclusiv rezultatele măsurătorilor noastre. Dacă ROI pentru procesele curente este scăzut, vă vom trimite o ofertă în termen de două săptămâni, cu o propunere de îmbunătățire pentru unul sau mai multe domenii. În funcție de situația și nevoile dvs., vă vom oferi și un punchout OCI sau un link EDI. Investiția dvs.: 1.500 Eur


​​​​​​​Luați legătura cu noi

Utilizarea instrumentelor noastre începe întotdeauna cu o consultație gratuită, în timpul căreia discutăm întrebările dvs. specifice pe parcursul unui apel telefonic de o oră. Sunteți interesat? Sau doriți să aflați mai multe despre instrumentele și soluțiile noastre? Contactați-ne, iar noi vă vom telefona în termen de o zi lucrătoare.
 

Poate esti interesat si de:

Stoc specific client
Unele produse trebuie să fie întotdeauna disponibile. Chiar dacă acestea nu fac parte din sortimentul standard ES Elektro. De aceea, ar trebui să ne întrebi despre posibilitățile de a tine un stoc dedicat pentru tine, în acest caz noi depozităm materialele în centrul nostru de distribuție și le vom avea disponibile oricand. Facem asta pe baza unui acord pentru un inventar minim și maxim și de asemenea, supraveghem gestionarea corectă a inventarului în așa fel încât să fie mereu disponibil.
citiți mai departe
VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: