text.skipToContent text.skipToNavigation
 • TRAINING
  S7-PROG2 - S7-300/400 Programarea avansată
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să programeze sau să proiecteze sistematic programe pentr PLC-uri SIMATIC S7-300/400. De exemplu: instalatorii şi programatorii SIMATIC, precum şi angajaţii cu atribuţii de service şi întreţinere care trebuie să realizeze modificări funcţionale complexe şi de amploare.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 Curs Ethernet and Profinet
  Angajații care urmează să instaleze, să proiecteze și să recepționeze o rețea ETHERNET/PROFINET împreună cu PLC-urile SIMATIC S7. De exemplu: programatorii și instalatorii SIMATIC S7.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 Service
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să instaleze PLC-urile SIMATIC S7-300/400 sau să efectueze recepţia unui software şi celor care trebuie să rezolve defectele/erorile apărute la instalaţiile comandate de PLC-urile SIMATIC S7-300/400. De exemplu: programatori, instalatori, tehnicieni, personal de service şi întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC OP/TP/MP Programming - WinCC Flexible
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să lucreze cu SIMATIC OP/TP/MP cu Windows CE. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, inginer punere în funcţiune, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 Curs Practică
  Cursul se adresează persoanelor care au mai lucrat cu PLC-urilor SIMATIC S7-300/400 şi STEP 7 V5. De exemplu: instalatorii și angajații cu atribuții de service și întreținere ale căror cunoștințe practice nu mai sunt actuale, care doresc să își îmbogățească experiența practică sau care urmează să lucreze cu ultima versiune de STEP 7.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens TIA Portal SIMATIC S7-1200/1500 Programming
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să programeze sau să proiecteze sistematic programe pentru PLC-uri SIMATIC S7-1200/1500 şi ET200. De exemplu: instalatorii şi programatorii SIMATIC TIA Portal, precum şi angajaţii cu atribuţii de service şi întreţinere care trebuie să realizeze programe sau să le modifice.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens Curs TIA Portal WINCC Panels
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să lucreze cu panourile operatoare SIMATIC HMI şi cu software-ul SIMATIC WinCC TIA Portal. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, inginer punere în funcţiune, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens Curs TIA Portal SIMATIC S7-1200/1500 System
  Cursul se adresează persoanelor care doresc să înveţe utilizarea PLC-urilor SIMATIC S7-1200/1500/300 şi TIA Portal. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 PROG1 Cource Programming S7 - 300/400 PLC's
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să programeze sau să proiecteze sistematic programe pentru PLC-uri SIMATIC S7-300/400. De exemplu: instalatorii şi programatorii SIMATIC aflaţi la început, precum şi angajaţii cu atribuţii de service şi întreţinere care trebuie să realizeze programe simple sau să modifice programe.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 Safety Course
  Cursul se adresează persoanelor care vor instala, întreține, proiecta și programa PLC-uri SIMATIC S7 cu funcții de Safety integrate. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 System
  Cursul se adresează persoanelor care doresc să înveţe utilizarea de bază a PLC-urilor SIMATIC S7-300/400 şi STEP7 V5.X. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens SIMATIC S7-300/400 Curs Profibus-DP and MPI
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să instaleze, să proiecteze, să recepționeze și să depaneze o magistrală MPI sau PROFIBUS-DP conectată la PLC-uri SIMATIC S7. De exemplu, programatorii și instalatorii SIMATIC, precum și angajații cu atribuții de service și întreținere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens TIA Portal SIMATIC S7-1200/1500 Basics
  Cursul se adresează persoanelor care lucrează cu PLC-urile S7-1200, S7-1500, S7-300, S7-400 și cu modulele de interfață ET200. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult
 • TRAINING
  Siemens TIA Portal SIMATIC S7-1200/1500 Troubleshooting
  Cursul se adresează persoanelor care urmează să instaleze sau celor care trebuie să rezolve defectele/erorile apărute la instalaţiile comandate de PLC-urile SIMATIC S7 utilizând softul TIA Portal. De exemplu: programatori, ingineri proiectare, ingineri de sistem, personal de service, personal de întreţinere.
  Citeste mai mult