text.skipToContent text.skipToNavigation

Analiza risc pentru siguranta utilajelor


Utilajele tale sunt protejate adecvat? Există suficiente elemente de protecție? Și, de asemenea, utilajele sunt echipate pentru oprirea de urgență? După o inspecție realizată în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice, poți răspunde afirmativ la toate aceste întrebări. Poți aplica pe mașinile tale marcajul CE, care atestă respectarea directivei europene. Și, în plus, aspectul cel mai important: acordați prioritate absolută siguranței utilizatorului.


Solicitați-ne un raport.

Acordați-ne încrederea dumneavoastră și solicitați-ne o inspecție, în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice. Vă vom vizita împreună cu un partener specializat, vom evalua utilajele dumneavoastră și vom verifica dacă acestea îndeplinesc toate cerințele. Vă vom transmite constatările noastre sub forma unui raport, care v-a indica faptul că puneți în aplicare principiile privind siguranța utilajelor, conform inspecției SZW. De asemenea, în raportul nostru veți găsi investițiile necesare pentru a vă conforma în totalitate prevederilor Directivei privind echipamentele tehnice.


​​​​​​​Doriți să aflați mai multe?

Asigurați-vă că utilajele dumneavoastră sunt utilizate în condiții de siguranță. Solicitați o inspecție în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice, realizată de unul dintre partenerii noștri calificați și descoperiți plus-valoarea oferită de evaluarea și raportul nostru.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

NEN 3140 assessment
Siguranța este pe primul loc. Indiferent ce s-ar întâmpla. Prin urmare, solicitați-ne o inspecție anuală conform standardului NEN 3140, destinată lucrului în condiții de siguranță cu și la instalații cu tensiune joasă. În urma acestei inspecții și certificări, veți îndeplini cerințele de siguranță aplicate de inspecția SZW. Aceasta oferă certitudine în ceea ce privește responsabilitatea dvs. și demonstrează faptul că mediul de lucru ar trebui să fie cât mai sigur posibil pentru dvs.
Citiți mai departe
Inventarierea și optimizarea instrumentelor
​​​​​​​Să presupunem că vei lucra la un nou proiect. Au angajații într-adevăr la îndemână toate instrumentele de lucru? Sau există riscul să omiteți ceva, fapt care poate cauza întârzieri? Aveți încredere în serviciile noastre de inventariere și optimizare a instrumentelor de lucru. În timp ce noi ne asigurăm că fiecare trusă de scule conține tot ceea ce este necesar, tu te poți concentra pe alte lucruri. Este o idee bună.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: