text.skipToContent text.skipToNavigation

Calitate


Obiectivele itsme

Noi suntem itsme: Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical. Suntem un furnizor independent de produse Electrice și Mecanice, cât și de servicii și soluții în același domeniu, cu un atu specific în aplicații de mișcare și control.

Cei 550 de angajați dedicați, răspândiți în 5 țări, ajută companiile industriale de construcții de mașini, construcții de tablouri electrice, mentenanță (utilizatori industriali finali) și companiile de instalații industriale la creșterea veniturilor, reducerea riscurilor și minimizarea costurilor.

Ne străduim continuu să oferim clienților noștri cea mai bună calitate posibilă. Calitate în produse, servicii, soluții, suporti pentru clienți, performanță logistică, date, și experiență digital.


Managementul proceselor de afaceri

Angajații noștrii sunt extrem de experimentați, motivați și conștiincioși de necesitatea de a oferi calitate în tot ceea ce facem. Sistemele noastre îndeplinesc cerințele standardelor ISO 9001 și ISO 27001. Ambele certificări le-am obținut după testarea riguroasă a tuturor proceselor noastre. Acestea reprezintă valoare adăugată pentru clienții noștri care caută un partener de încredere cu procese de management dovedite și certificate.

Toate procesele noastre sunt susținute de sistemul SAP. Sistemul nostru de Planificare a Resurselor (ERP) este reprezentat de sistemul SAP, avem un sistem SAP de relații cu clienții ”Cloud for Customers” (C4C), platforma noastră digitală rulează tot pe structura SAP de e-commerce și folosim SAP Marketing Cloud ca și instrument de marketing digital. Toate aceste sisteme asigură clienților experiență unui canal comun - OMNICHANNEL,- oferindu-le acestora transparență și acces la informații în timp real.


Calitate pe piața industrială din România

Spre deosebire de multe alte opinii și puncte de vedere, credem cu tărie că piața românească caută și documentează calitate în adevăratul sens al cuvântului. Îmbunătățirea calității este, de asemenea, o necesitate importantă pentru a asigura o creștere durabilă a economiei românești în ansamblul său și în special a industriei din România. Ca și furnizor de produse, servicii și soluții Electrice și Mecanice, itsme ES Elektro își ajută clienții să reușească în îndeplinirea obiectivelor propuse.

În clasamentul de investitori al țării de reședință în companii cu capital strain în Romania, Olanda ocupă primul loc. Sunt înregistrate peste 6000 de companii cu capital olandez. Printre principalii investitori olandezi din România se numără Unilever, ING Group, Philips, Damen Shipyards, Friesland Campina, KPMG, Fokker, Den Braven, EVW Holding, KLG Europe și multe altele.

Nu este lipsit de mândrie să menționăm că itsme ES Elektro România a câștigat în 2020 premiul pentru Afacerea Anului în România (Romanian Business Award); un premiu anual unic oferit uneia din peste cele peste 6000 de companii olandeze active pe piața românească, recunoscând eforturile noastre de a aduce calitate clienților noștri.


itsme - obiceiuri

Calitatea derivă din dedicarea pentru serviciu și excelență. Suntem o organizație independent. Ne respectăm furnizorii și clienții. Această dedicare este susținută de un set de obiceiuri care definesc modul în care facem afaceri. Într-o manieră deschisă, transparentă și de încurajare a feedback-ului, obiceiurile noastre concentrate pe:
  • Comunicare:  comunicăm într-o manieră structurată și folosim un limbaj corect și inteligibil;
  • Disciplină: suntem dedicați în respectarea programărilor, procedurilor, planificărilor, intrucțiunilor și limitelor de timp;. 
  • Integritate: ținem cont atât de valorile individuale cât și de cele ale organizației și acționam în consecință.
  • Ascultare: suntem capabili să extragem mesajele importante din informațiile verbale și/sau non-verbale. Reușim să facem asta punând întrebări și reacționând la răspunsuri, pentru a asigura alinierea lor;
  • Deschidere față de critici: învățăm din critică și suntem pregătiți să ne asumăm greșelile și lipsurile;
  • Respect: suntem deschiși față de opiniile și setimentele celorlalți și le tratăm cu respect; 
  • Independeță: suntem capabili să fim independeți de celilalți și să luă propriile decizi.

Poate esti interesat si de:

Durabilitate
itsme stimulează și asigură o utilizare eficientă a energiei prin promovarea și utilizarea de produse, sisteme și soluții durabile. Le oferim clienților noștri soluții care stimulează utilizarea eficientă a energiei și sunt susținute de produse „verzi”. Factorii esențiali ai acestor soluții sunt produsele eficiente din punct de vedere energetic, precum și utilizarea eficientă atât a proceselor noastre, cât și a proceselor clienților noștri.
Citiți mai departe
Partener cu itsme ES Elektro
Vămulțumim pentru interesul acordat itsme ES Elektro. Suntem în căutare de furnizori și parteneri de afaceri care pot oferi produse, servicii șisoluții inovatoare, de calitate înaltă,care îi ajută pe cliențiinoștrisăreușească.
Citiți mai departe
Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Companie
Ne sprijinim clienții, pentru ca aceștiasăpoatăobținereușite maxime, prin selectarea șiimplementarea de componente și sisteme electrice și mecanice, precum și prin serviciile șilogistica oferite. Prin oferta noastră de asistențătehnică, ne asigurămcăclienții se pot concentra asupra activităților lor de bază.
Citiți mai departe