text.skipToContent text.skipToNavigation

Reducerea numărului de Furnizori


Proiectul tău trebuie să înceapă la timp. Este mai ușor de spus decât de făcut, mai ales atunci când trebuie să căuți mult timp materialele necesare. Deseori, trebuie să lucrezi cu un număr foarte mare de furnizori. Ca să nu mai vorbim de toate activitățile administrative asociate și de presiunea reprezentată de primirea, depozitarea produselor și alte aspecte. Acum poți proceda diferit, apelând la serviciul de reducere a numărului de furnizori, asigurat de itsme ES Elektro.


Confortul unei singure comenzi

Spune adio gestionarii bazelor de date cu produse, care vă consumă atât de mult timp, contează-te în schimb la baza de date itsme ES Elektro. Suntem singurul tău punct de contact și serviciile noastre de reducere a numărului de furnizori asigură un plus de eficiență în cadrul întregii tale organizații. Gândește=te la departamentul de achiziții al unui constructor de mașini de exemplu, care acum nu mai trebuie să aloce timp aspectelor operaționale. Sau la tehnicianul de întreținere al unui utilizator final industrial, căruia îi putem garanta aprovizionarea cu piese originale, în scop de întreținere.


Bazați-vă pe disponibilitate

Profită de avantajele reducerii numărului de furnizori, asigurată de itsme. Nu mai trebuie să porți tratative cu un număr mare de furnizori și vei elimina toate riscurile neînțelegerilor din punct de vedere al coordonării și al comunicării. În schimb, vei obține avantaje în urma utilizării unui singur partener care, precum un păianjen al cărui pânză este reprezentată de lanțul de distribuție, va asigura disponibilitatea la timp a produselor.


Solicitați o prezentare

Doriți să aflați mai multe despre reducerea numarului de furnizori, asigurata de itsme ES Elektro? După o prezentare gratuită oferită de unul dintre experții noștri, veți avea o imagine clară cu privire la toate beneficiile. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Aprovizionare
​​​​​​​In trecut, o mică parte din gamă asigura majoritatea necesarului pentru marea parte a societăților. În ziua de astăzi, lucrurile s-au schimbat și în era internetului, cumpărăm mai puțin din mai multe tipuri de produse. Long tail este viitorul, iar ES Elektro joacă un rol de pionierat în domeniul său, ajutându-vă să găsiți produsul adecvat pe care îl căutați, atât din interiorul, cât și din exteriorul gamei noastre. Produse specifice clienților sunt disponibile printr-un proces de achiziție personalizat.
citiți mai departe
Standardizare
Cu cât inginerii derulează mai puține operațiuni, cu atât vor deveni mai eficienți. Probabil că utilizezi mai multe branduri pentru anumite grupe de produse. În acest caz, achizițiile și administrarea reprezintă o activitate foarte solicitantă pentru departamentele administrative și logistice. Închipuie-ți că toate aceste operațiuni ar putea fi de domeniul trecutului. De exemplu, reducând variația inutilă și profitând de avantajele pachetelor armonizate, cât de mult ai putea economisi?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: