text.skipToContent text.skipToNavigation

Itsme ES Elektro


Prin ce anume ne diferențiem?

Oferta noastră este extinsă și depășește furnizarea fiabilă de componente electrice și produse specializate. Datorită gamei noastre exhaustive de servicii tehnice și logistice, reușim să contribuim la succesul clienților noștri:
  • echipă de experți și birou de asistență tehnică în domeniul automatizării și al tehnologiei de acționare;
  • soluții logistice personalizate, cu disponibilitate optimă în locație;
  • consiliere durabilă privind tehnologia de iluminat;
  • oferte extinse de instruire;
  • servicii de reparații;
  • parteneriate în domeniul ingineriei și tehnologiei, alături de numeroși furnizori;
și multe altele


100 de ani de tradiție cu itsme ES Elektro

Fondată în 1919, societatea Schultz + Erbse este specializată în furnizarea de produse, soluții și servicii în domeniul electrotehnic și mecanic. De mai bine de un secol, suntem unul dintre specialiștii de top din acest domeniu. Nenumărate societăți care 
activează în domenii precum: construcția de mașini; construcție modulară; întreținere (utilizatori finali industriali) și instalații industriale se numără printre clienții noștri.


​​​​​​​Noi perspective, alături de itsme

În 2010, grupul internațional itsme (itsme = Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical) a preluat Schultz + Erbse. Drept rezultat, activitatea de furnizare de servicii tehnice și logistice oferită de ES Elektro s-a extins. De asemenea, cooperarea cu societățile conexe din Olanda, Belgia, România și Spania le oferă clienților noștri avantaje precum: acorduri contractuale încheiate la nivel internațional, soluții tehnice de ultimă generație și informare privind cele mai bune practici din industrie. 

La fel ca și la sediul nostru central din Lennetal, Hagen, clienții noștri vor întâlni o echipă foarte motivată și competentă de specialiști în domeniul comercial, logistic și tehnic, disponibili în cadrul sucursalelor noastre din Leipzig și Hamburg.

Poate esti interesat si de:

Contact
Consilierii noștri,specialiștii în domeniul tehnic șiexperții în logisticăvă vor ajuta cu plăcere în privința problemelor dumneavoastră comerciale și tehnice legate de produsele, serviciile șisoluțiilenoastre din domeniile electric și mecanic.
Citiți mai departe
Companie
Ne sprijinim clienții, pentru ca aceștiasăpoatăobținereușite maxime, prin selectarea șiimplementarea de componente și sisteme electrice și mecanice, precum și prin serviciile șilogistica oferite. Prin oferta noastră de asistențătehnică, ne asigurămcăclienții se pot concentra asupra activităților lor de bază.
Citiți mai departe
Grupul itsme
itsme este denumirea familiară a unui grup internaționalși independent, compus din cinci organizații. Un grup de companii care oferă tehnologie inovatoare și servicii de aprovizionare pentru domeniile industrial, al construcțieide mașiniși de module și, de asemenea, pentru domeniul instalațiilor industriale. Atât pentru proiectarea de noi sisteme, cât și pentru optimizarea instalațiilor existente, ajutămsocietățile din industrie săîșisporească veniturile, săîși diminueze riscurile șisăîșireducă costurile.
Citiți mai departe
Calitate
Noi suntem itsme: Tehnologie industrială și furnizare pentru industria mecanică și electrică. Suntem un furnizor tehnic independent de produse, servicii și soluții din domeniul electric și mecanic, fiind specializați pe aplicațiile pentru mișcare și control.
Citiți mai departe