text.skipToContent text.skipToNavigation

Parametrizare


Astăzi, hardware-ul și software-ul sunt două componente ale unei unități, care au devenit inseparabile. Ca urmare, nu mai este suficient să supravegheați doar componentele fizice. După cablarea și conectarea corespunzătoare a unei componente, încep procedurile de reglare fină. Sistemele vor avea o performanță maximă numai dacă au fost efectuate configurările software adecvate.
 

​​​​​​​Examinăm toți parametrii de funcționare!

Profitați de experiența noastră îndelungată în domeniul achiziționării echipamentelor dumneavoastră de automatizare, independent de un anumit furnizor. Totodată, tehnicienii și inginerii noștri sunt disponibili pentru a vă ajuta în privința configurării componentelor și a integrării lor logice în sistemele existente. De asemenea, optimizăm toți parametrii de operare pentru baza instalată, astfel încât producția dumneavoastră să se desfășoare în condiții de siguranță, în mod eficient și silențios, fără a provoca în mod constant perturbări sau a se abate de la nivelul optim de funcționare.

Dacă aveți impresia că un ventilator are o funcționare prea zgomotoasă sau că sistemul se defectează în mod repetat în timpul producției sau dacă vă confruntați cu un consum de energie inexplicabil de ridicat în centrele dumneavoastră de producție, nu ezitați să ne contactați. Pornim de la configurația echipamentelor dumneavoastră de producție și dezvoltăm măsurile potrivite, în cadrul echipei de experți, pentru a vă furniza soluțiile adecvate.

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Configurarea
​​​​​​​Cunoaști în detaliu obiectivele, procesele și funcțiile tehnice ale proiectului, însă nu ai experiența programării și a configurării componentelor? Este adevărat, an de an, utilajele și echipamentele folosite în producție sau logistică devin din ce în ce mai complexe. În același timp numeroase tipuri de controlere de pe piață oferă posibilitatea de a vizualiza date și de a optimiza procesele într-un mod nemaivăzut până acum.
Citiți mai departe
Calcul Estimativ al Valorii Proiectelor
Adesea, există mai multe proiecte de recondiționare sau instalare, ce trebuie executate în paralel cu activitatea de zi cu zi. Este evident că unul dintre aceste aspecte va avea prioritate, în detrimentul celuilalt. Luați legătura cu noi pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră începând de la planificarea proiectului, stabilirea obiectivelor și până la calcularea costurilor. În funcție de natura proiectului avem posibilitatea de a găsi și soluții alternative, pe care poate că nu le-ai luat anterior în calcul.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: