text.skipToContent text.skipToNavigation

Serviciile noastre pentru iluminat


Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începi? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede vei vedea un profit? În cadrul unei game vaste de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă serviciile Lighting Technologi. 


Pentru CSSM (calitate, sănătate, siguranță, mediu)

Întreabă-ne despre cel mai bun sistem de iluminat pentru fabrica ta. Poți conta pe noi pentru locațiile existente sau altele noi și te vom ajuta să economisești pas cu pas în ceea ce privește mentenanța și energia. De asemenea, te sprijinim în ceea ce privește siguranța și reducerea emisiilor de CO2. Ești responsabil în cadrul organizației de calitate, sănătate, siguranță și mediu (CSSM)? Dă o șansa itsme Lighting Technology să fie consultantul tău independent.


Lăsă lumina să lucreze pentru tine

Lumină LED inteligentă: iluminatul de azi oferă un profit pentru viitor. Află mai multe despre serviciile noastre de iluminat, despre noile tendințe printr-o discuție cu unul dintre consultanții noștri și îți vom face o propunere personalizată 


​​​​​​​Serviciile noastre de iluminat:

  • Second opinion (a doua opinie)
  • Studiu de fezabilitate
  • Evaluare
  • Analiza locație
  • Design
  • Acceptance test
  • Verificare periodică 
Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Studiu de fesabilitate
Ce aduce un nou plan de iluminat într-o locație existentă sau una viitoare? Înainte de a angaja o investiție, probabil că dorești să știi dacă aceasta este rentabilă. Din acest motiv, efectuăm studiul de fezabilitate, pentru a-ți oferi o perspectivă asupra rentabilității investiției. Evaluăm costurile curente legate de consumul de energiei pe baza schițelor și parametrilor pe care ni-i furnizați. Aceste informații nu sunt disponibile? În acest caz, consultanții noștri vor veni la locația și vor efectua o evaluare.
citiți mai departe
Evaluare
Economiile cu iluminatul sunt menținute sau reduse în funcție de disponibilitatea soluțiilor. Gândește-te la schite, planuri și suprafața ce necesită iluminare. Nu poți colecta rapid aceste informații? Nici o problemă. Efectuând o analiză a locației, putem noi să colectăm toate informațiile necesare.
citiți mai departe
Analiza on-site
Obiectivele de sustenabilitate în cadrul locațiilor existente de producție se află pe agenda principală în industria actuală. Același lucru este valabil și pentru iluminat, care este adesea un iluminat fluorescent convențional. Cu o analiza on-site, itsme ES Elektro evaluează randamentul iluminatului într-o locație existentă sau una nouă. Această evaluare va sta la baza proiectării unei noi propuneri pentru iluminat.
citiți mai departe
Proiectare
​​​​​​​Analiza locației confirmă viabilitatea noului sistem de iluminat în interiorul și în jurul fabricii existente? Sau vrei ca iluminatul să aibă un randament optim la noua locație? Cu un design realizat de itsme Lighting Technologies, depui un efort structurat pentru a obține situația de iluminat dorită sau necesară. Proiectăm și calculăm, diferențiem funcționalitățiile spațiilor și luăm în considerare normele specifice.
citiți mai departe
Tendering produse/servicii
De obicei, departamentul de achiziții are mai puțin de-a face cu iluminatul. Așadar, te întrebi cum se realizează caietul de sarcini pentru iluminat. Dorești să petreceți timp prețios cu acest lucru? Sau preferați să vă bazați pe un consultant de încredere în materie de iluminat? Folosiți asistența noastră privind licitațiile. Cu ajutorul suportului noastru complet, vă puteți concentra pe core business. O idee profitabilă.
Citiți mai departe
Suport subventii
Investiția în iluminat se plătește singură. Desigur, dacă poți utiliza subvențiile reduci astfel timpul de rambursare. Dar cum te califici pentru acest lucru? Ce trebuie să faci? Cu ajutorul asistenței privind subvențiile din partea itsme Lighting Technology, nu trebuie să te mai ocupi tu de acest aspect. În schimb, economisești timp. Și beneficiezi de o cerere de subvenționare încununată cu succes.
Citiți mai departe
Acceptance test, iluminat
Noul sistem de iluminat de la locația de producție trebuie, bineînțeles, să satisfacă toate așteptările. Situația reală corespunde cu ceea cea contractuală? Ce criterii se aplică garanției? Clarificați lucrurile între voi și furnizor, cereți-ne un ”acceptance test”.
citiți mai departe
Verificare periodică
O investiție într-un sistem nou de iluminat este o investiție pe termen lung. Economisești de-a lungul anilor, mai ales dacă iei în considerarea faptul că iluminatul cu LED va dura 4-5 ori mai mult decât iluminatul convențional. Dar cum putem vedea într-adevăr rentabilitatea reală a investiției? Cum poate sistemul de iluminat din fabrica ta să se amortizeze?
citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: