text.skipToContent text.skipToNavigation

Connected Business


O întrebare pe care specialiștii și-o adresează deseori: „putem face ca acest proces să devină mai eficient și totodată mai economic?” Connected Business îți oferă certitudinea că diferitele procese interne din cadrul companiei, vor fi realizate într-un mod mai eficient și mai eficace. Vei fi uimit de economiile de costuri ce pot fi generate, în cadrul proceselor din departamente și între departamente .

​​​​​​​Pe lângă optimizarea fluxului fizic de produse, Connected Business te ajută să îți eficientizezi  totodată fluxul de informații administrative și fluxul financiar. Prin automatizarea fluxului de informații, ne asigurăm că schimbul de informații între departamente se realizează într-un mod mai eficient. Automatizarea nu va genera modificări asupra procesului însuși, ci îl va face mai eficace și, prin urmare, mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Poate esti interesat si de:

VMI-2BIN: Vendor Managed Inventory
Cu ajutorul sistemului nostru de gestionare a stocului VMI -2BIN nu vei mai rata niciodată, nimic. În timp ce te concentrezi asupra activității principale de producție, ES Elektro gestionează stocul și materialele din depozitul tău. Refacem stocul în timp util și reducem riscul de nefuncționare sau întârziere a procesului de producție. Sistemul VMI – 2BIN îți oferă liniște și economisește timp, timp valoros pe care îl poți folosi în procesele care aduc cu adevărat valoare.
citiți mai departe
Impachetare KIT
Kitting ține lucrurile în mișcare! Mai multe produse sunt livrate într-un kit, numerotat cu un număr unic de articol și impachetat după dorința clientului. Un kit este, prin urmare, un produs personalizat, furnizat direct de noi, menit sa îți ia grijile de pregătire de pe cap. În schimb, te poți apuca direct de asamblarea unei mașini, a unui tablou electric sau de mentenanța unui echipament, deoarece ai toate piesele de care ai nevoie în acel kit.
citiți mai departe
SPOS
Spare Parts Organising Service se referă la serviciul de organizare a pieselor de schimb. Proiectat pentru a digitaliza inventarul, rezultatul este un fișier clar, pentru gestionarea bunurilor în sistem. Cu SPOS de la ES Elektro, nu va mai trebui să cauți piesele de schimb, vei avea acces direct la un depozit bine organizat.
citiți mai departe
Scanare proprie
Ați prefera să mențineți operațiunile pentru produsele cu valoare scăzută la un minim. Așadar, este timpul să aflați mai multe despre beneficiile soluției noastre de scanare proprie. Simplificați procesul de comandă a materialelor cu valoare scăzută și obțineți un randament mai mare plus o disponibilitate optimă a produselor.
citiți mai departe
Stoc specific client
Unele produse trebuie să fie întotdeauna disponibile. Chiar dacă acestea nu fac parte din sortimentul standard ES Elektro. De aceea, ar trebui să ne întrebi despre posibilitățile de a tine un stoc dedicat pentru tine, în acest caz noi depozităm materialele în centrul nostru de distribuție și le vom avea disponibile oricand. Facem asta pe baza unui acord pentru un inventar minim și maxim și de asemenea, supraveghem gestionarea corectă a inventarului în așa fel încât să fie mereu disponibil.
citiți mai departe
Servicii informationale
Cu ajutorul serviciilor noastre de informații despre produse, îți oferim mai mult decât un sistem 2BIN, te ajutăm să întreții și să păstrezi propria bază de date actualizată. De aceea, putem de exemplu să identificăm rapid și automat produsele ieșite din fabricație și îți putem oferi alternative cu funcții similare. Serviciile noastre de informații despre produse sunt direct corelate cu legăturile IT pe care le putem realiza EDI punchout.
Citiți mai departe
Servicii Eplan
Inginerii electricieni se bazează pe EPLAN. Platforma reprezintă standardul pentru constructorii de module și mașini, în special datorită unei baze de date actualizată de către producători. Aceasta oferă inginerilor o gamă largă de alegeri, deși persistă întrebarea privind modalitatea prin care aceștia elaborează lista corectă de materiale dintr-o selecție atât de mare. Cum știu aceștia cu siguranță că ceea ce au ales va fi într-adevăr disponibil și că va rămâne disponibil?
citiți mai departe
Consultanță pentru depozitul tehnic
Bun, știi că ai stoc în depozit. Dar cum îți organizezi stocul în mod optim astfel încât să te coste cât mai puțin posibil? Prin consultanța oferită de Es Elektro pentru depozitul tehnic, îți poți transforma depozitul într-un centru logistic. Ne ocupăm de supraveghere, oferim recomandări pentru depozitare și eficientizăm operațiunile din cadrul depozitului.
citiți mai departe
Unelte proprii
Ce pot face soluțiile noastre pentru dvs.? Care este cel mai bun pentru organizația dvs.? Înțelegem că doriți să aveți mai întâi o perspectivă. Grupată împreună cu o analiză cost-beneficiu pe care o vom conduce pentru dvs. folosind diferite instrumente. Dvs. decideți ce instrument alegeți. Dar veți câștiga mereu acea perspectivă.
citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: