text.skipToContent text.skipToNavigation

SERVICII DE PLATĂ


Oferim flexibilitate în a obține termene de plată extinse și reduceri pentru o mai bună gestionare a fluxului de numerar.


​​​​​​​Ești interesat?

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Finanțare proiecte de iluminat
Din ce în ce mai mulți utilizatori industriali văd beneficiile iluminatului cu LED ca o contribuție substanțială în reducerea de CO2 si economisirea energiei, iar mulțumită ofertei noastre de leasing pentru iluminat, nu ai nevoie de investiții costisitoare în prealabil.
citiți mai departe
Finantare proiecte
Un nou proiect permite producătorilor de mașini și constructorilor de module să prezinte noutăți industriale, utilizand cele mai noi inovații si tehnologii. Nu e nimic rău în a vă concentra la partea tehnică Dar cum va mențineți concentrarea atunci când plata nu vine până la sfârșitul unui proiect? Și între timp aveti costuri suplimentare?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: