text.skipToContent text.skipToNavigation

Verificare Periodică


O investiție într-un sistem nou de iluminat este o investiție pe termen lung. Economisești de-a lungul anilor, mai ales dacă iei în considerarea faptul că iluminatul cu LED va dura 4-5 ori mai mult decât iluminatul convențional. Dar cum putem vedea într-adevăr rentabilitatea reală a investiției? Cum poate sistemul de iluminat din fabrica ta să se amortizeze?


​​​​​​​Luăm pulsul

Cere itsme ES Elektro să efectueze o verificare periodică a sistemului de iluminat. Vă vizităm locația anual sau semestrial și verificăm dacă iluminatul este utilizat așa cum ar trebuie. Acest lucru se face pe baza detaliilor rezultate din ”Acceptance test”, care servește drept etalon în verificările noastre. Toate rezultatele vor fi prezentate într-un raport. Ar trebui să vezi verificarea periodică drept o garanție pentru tine.

Ești interesat de o verificare periodică a sistemului de iluminat? După o întâlnire cu unul dintre experții noștri, vei înțelege beneficiile pentru organizația ta. Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Second opinion
Dorești siguranță, iar acest lucru se aplică și atunci când vine vorba de viitorul plan de iluminat la locul de producție. Suntem bucuroși să evaluăm un proiect de iluminat existent, indiferent dacă se referă la o investiție viitoare sau la specificațiile tehnice ale iluminatului existent. După ce primim documentația de la specialiștii tăi, vom evalua dacă este completă și îți vom trimite o ofertă gratuită pentru un raport tip ”second opinion”.
citiți mai departe
Tehnologii de iluminat
Iluminatul economic și durabil vă ajută să economisiți. Dar de unde să începeți pentru locația dvs. de producție? Ce vă va aduce o investiție într-un nou mod de iluminat și cât de repede veți vedea un profit? În cadrul unei game enorme de soluții de iluminat, este bine dacă vă puteți baza pe sfaturi independente. Sfaturi bazate pe experiențe și pe cele mai bune practici - exact modul în care itsme oferă tehnologia de iluminat.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Sustenabilitate totală
  La periferia Hengelo-Zuid, tonele de deșeuri și-au găsit un nou scop în fiecare an. Prin incinerare, separare și compostare, energia și materiile prime sunt extrase și își găsesc drumul înapoi în societate. Odată cu căldura care este eliberată în timpul incinerării, Twence generează suficientă energie pentru a furniza electricitate pentru jumătate din toate gospodăriile din Twente \(regiune din estul Țărilor de Jos\). Pentru a garanta continuitatea tuturor instalațiilor, operatorii efectuează runde regulate de inspecție la instalații, așa că este importantă o vizibilitate bună. Trecând de la iluminarea fluorescentă la LED, Twence a apelat la ajutorul itsme.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  8 apr. 2020
  SMET
  Ce tip de iluminat este cel mai bun din punct de vedere ergonomic? Care este cea mai economică și cea mai durabilă soluție? Acestea sunt întrebări foarte relevante pentru Grupul Smet, deoarece compania construiește o secție complet nouă la sediul său din Dessel, Belgia, pentru divizia Electromechanics a Smet GWT Europe. Cu toate acestea informațiile despre iluminat nu lipsesc, parțial mulțumită și vizitei făcute împreună cu Bremes la centrul de aplicații pentru iluminat al Philips.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: