text.skipToContent text.skipToNavigation

Plastic și cauciuc


Posibilitatea de utilizare a materialelor plastice și a cauciucului în produsele profesionale și de larg consum este aproape nelimitată. Acest lucru se datorează variațiilor mari în formulele și aspectul materialelor polimerice. Ele sunt caracterizate de proprietăți favorabile (mecanice), cum ar fi greutatea redusă, oferă o flexibilitate avansată în design, sunt ușor de procesat și oferă opțiuni pentru funcționarea produselor din plastic.

De exemplu, industria de automobile a trecut de la metal la plastic pentru multe dintre componentele sale, în eforturile sale continue de reducere a greutății (și, astfel, economisire de combustibil). Dar și sectoare cum ar fi construcțiile, industria mobilei și ramura de ambalare utilizează din plin plasticul și cauciucul. Producătorii continuă să inoveze cu noi formule de materiale și astfel deschid noi perspective de aplicare.

Prelucrarea plasticului și a cauciucului, cu tehnologie prin injecție, termoformare etc., este, de asemenea, într-un proces constant de inovare. Rata de automatizare crește, făcând controlul proceselor și asigurarea calității tot mai inteligente. Pe lângă inovația de produs, obiectivul este o producție mai eficientă și sustenabilă. Faptul că petrolul este cea mai importantă materie primă pentru polimeri oferă un impuls suplimentar.

Economisirea de energie este un subiect important, deoarece producția are loc la temperaturi ridicate. Cu un control eficient și răcire, există multe de câștigat; deseori, poate fi utilă folosirea convertizoarelor de frecvență în acest proces. În plus, se acordă o atenție deosebită reciclării. Procesarea materialelor plastice recuperate (și de obicei contaminate) creează noi provocări pentru controlul proceselor.

Cerințele privind tehnologia și automatizarea proceselor sunt tot mai multe și producătorii se străduiesc să țină pasul cu acestea. Un motiv în plus pentru a lucra îndeaproape cu un specialist cum ar fi furnizorul tehnic cu valoare adăugată. Acesta poate oferi consultanță cu privire la toate aceste subiecte și poate furniza tehnologia necesară pentru inovație. De asemenea, acesta asigură consumabilele pentru componente mecanice și electrice  pentru o funcționare eficientă. Acesta este motivul pentru care distribuitorul tehnic cu valoare adăugată este partenerul natural pentru industria de materiale plastice și cauciuc.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Automatizari Industriale
S-a schimbat vreodată lumea automatizării industriale la fel de rapid ca acum? Impactul Internetului obiectelor este accelerat. Datele s-au dovedit să fie noul aur. În timp ce competiția se pregătește pentru viitor, dvs. vă întrebați, de asemenea cu privire la ce pași să efectuați. Dar unde să începeți? Nu doriți să implementați o soluție bazându-vă pe un capriciu. Ați prefera să evaluați faptele și contextul mai întâi. Corect?
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: