text.skipToContent text.skipToNavigation

Workshopuri

​​​​​​​

În lumea automatizării industriale, aflate într-o schimbare rapidă, vei dori să dispui în permanență de cunoștințe actualizate. În acest caz, este necesar un program de instruire sau un workshop pentru experți, care să corespundă aspectelor pe care programatorul sau inginerul de mentenanță trebuie să le stăpânească.

Alege un program de instruire adaptat din oferta pusă la dispoziție de itsme Industrial Automation. Pe parcursul workshopurilor, nu vei învăța de la un instructor, ci de la tehnicienii noștri. Așadar, de la persoane care cunosc industria în care activați și care utilizează experiența practică pentru a vă instrui.


Conținut vast și personalizat

Aprofundează alături de noi tehnologii ale producătorilor de top, precum Siemens, Schneider Electric si Danfoss. Îmbunătățește-ți cunoștințele despre controlerele logice programabile (PLC), HMIuri și acționarile electrice. Află mai multe despre software-ul SCADA sau avansează în domeniul siguranței echipamentelor. Fiecare curs are la bază o programă standard, testată, pe care o putem adapta în funcție de nevoile voastre.  De exemplu, putem face asta prin gruparea modulelor, reducând astfel numărul de zile de curs. Sau prin susținerea cursurilor în locația dvs.


Păstrează-ti cunoștințele 

În plus față de oferta largă de cursuri specializate pe produse, pachetele noastre oferă mai mult spațiu pentru tehnologie în general. Și asta dintr-un motiv foarte important. Imaginează-ți următorul scenariu: un coleg cu cunoștințe de programare unice părăsește organizația. Ce faci în această situație? Dacă transmiți și împărtășești cunoștințele în interiorul companiei, reduci riscul pierderii acestora. Nu este un lux inutil, mai ales cu lipsa actuală de personal tehnic bine calificat și de încredere. 


Ești interesat?

Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  7 mai 2021
  Atunci când presiunea timpului îți controlează programul
  Proiectarea și livrarea de proiecte industriale la cheie, automatizarea sistemelor de operare; Mario Claes, proprietarul Etec Systems din Balen \(Belgia\), se bazează pe o sursă de experiență în continuă creștere de acum paisprezece ani. Fiecare situație prezintă provocări unice. Fiecare soluție contribuie la o gamă de cunoștințe mereu în expansiune, utilă la fiecare comandă nouă. Însă pe o piață în care evoluțiile au loc cu o viteză amețitoare, nu puteți avea toate cunoștințele la îndemână, mai ales dacă vă lipsește timpul pentru testări extinse. Și tocmai acolo intră în joc colaborarea cu itsme Breemes.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  4 mar. 2021
  Sustenabilitate totală
  La periferia Hengelo-Zuid, tonele de deșeuri și-au găsit un nou scop în fiecare an. Prin incinerare, separare și compostare, energia și materiile prime sunt extrase și își găsesc drumul înapoi în societate. Odată cu căldura care este eliberată în timpul incinerării, Twence generează suficientă energie pentru a furniza electricitate pentru jumătate din toate gospodăriile din Twente \(regiune din estul Țărilor de Jos\). Pentru a garanta continuitatea tuturor instalațiilor, operatorii efectuează runde regulate de inspecție la instalații, așa că este importantă o vizibilitate bună. Trecând de la iluminarea fluorescentă la LED, Twence a apelat la ajutorul itsme.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: