text.skipToContent text.skipToNavigation

Monitorizarea informațiilor


Care sunt comenzile tale locale? Ce produse comandă fiecare filială? Cu cât informațiile sunt mai detaliate, cu atât mai precise pot fi noile soluții pe care le vei găsi. Aceasta este exact ceea ce oferim, cu o monitorizare continuă a informațiilor privind comenzile pentru fiecare locație. Obții informațiile de care aveți nevoie.


Vizibilitate locală

Monitorizarea informațiilor și implementarea realizate de noi se bazează pe acordurile contractuale pe care le încheiem cu compania ta. Vizităm în mod regulat fiecare filială pentru a lua pulsul local. Facem acest lucru cu un motiv, pentru că numai astfel descoperim unde vă putem optimiza în continuare procesele.


​​​​​​​Economisești timp, obții informații

Cu ajutorul monitorizării realizate de noi, primiești prezentări trimestriale, în conformitate cu contractul și acordurile noastre.

​​​​​​​Ești interesat? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

International Accounts
Gestionarea bunurilor este pe primul loc în agenda multor companii. Același lucru se aplică și organizațiilor internaționale, unde departamentele centrale de achiziționare sunt responsabile pentru anticiparea nevoilor operațiunilor și întreținerii. Nu este ușor. Cum găsiți și mențineți un echilibru între economiile de scară și nevoile fiecărei filiale? Consistent și complet, doar despre asta este vorba.
citiți mai departe
Connected Business
Eficiența are o valoare ridicată, și atunci când se referă la procesele logistice. Gândiți-vă la liniile de comandă pentru fluxul de bunuri, de exemplu. Cele mai multe dintre acestea implică bunuri cu valoare scăzută. Cu toate acestea, cu prea multe operațiuni, costul poate crește rapid cu zece ori. Cât de mult profit puteți obține aici?
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: