text.skipToContent text.skipToNavigation

Inventarierea și optimizarea instrumentelor de lucru


​​​​​​​Să presupunem că vei lucra la un nou proiect. Au angajații într-adevăr la îndemână toate instrumentele de lucru? Sau există riscul să omiteți ceva, fapt care poate cauza întârzieri? Aveți încredere în serviciile noastre de inventariere și optimizare a instrumentelor de lucru. În timp ce noi ne asigurăm că fiecare trusă de scule conține tot ceea ce este necesar, tu te poți concentra pe alte lucruri. Este o idee bună.


Siguranță și complexitate

Serviciul nostru de evaluare te ajută să ai la îndemână toate sculele necesare. Identificăm ceea ce vă lipsește, completăm acolo unde este necesar și aplicăm pe fiecare trusă un autocolant cu data inspecției. De asemenea, testăm sculele conform standardelor de reglementare aplicabile, astfel încât specialiștii tăi să lucreze întotdeauna cu instrumente sigure. Putem să vă facem o vizită, pentru a realiza verificarea anuală și, dacă este necesar, vă putem oferi și o evaluare intermediară.


​​​​​​​Dorești să afli mai multe?

Previne întârzierile, oferiți-le specialiștilor instrumente sigure și testate și asigură-te că nu duc lipsă de nimic. Dorești să afli mai multe despre serviciile noastre de inventariere și optimizare a instrumentelor de lucru? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

NEN 3140 assessment
Siguranța este pe primul loc. Indiferent ce s-ar întâmpla. Prin urmare, solicitați-ne o inspecție anuală conform standardului NEN 3140, destinată lucrului în condiții de siguranță cu și la instalații cu tensiune joasă. În urma acestei inspecții și certificări, veți îndeplini cerințele de siguranță aplicate de inspecția SZW. Aceasta oferă certitudine în ceea ce privește responsabilitatea dvs. și demonstrează faptul că mediul de lucru ar trebui să fie cât mai sigur posibil pentru dvs.
Citiți mai departe
Analiza risc pentru siguranta utilajelor
Utilajele tale sunt protejate adecvat? Există suficiente elemente de protecție? Și, de asemenea, utilajele sunt echipate pentru oprirea de urgență? După o inspecție realizată în conformitate cu Directiva privind echipamentele tehnice, poți răspunde afirmativ la toate aceste întrebări. Poți aplica pe mașinile tale marcajul CE, care atestă respectarea directivei europene. Și, în plus, aspectul cel mai important: acordați prioritate absolută siguranței utilizatorului.
Citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: