text.skipToContent text.skipToNavigation

SERVICII DE FINANȚARE


​​​​​​​Industria și inginerii doresc să optimizeze procesele companiilor acum mai mult decât în trecut. Competiția internațională este intensă și marjele sunt extrem de clare.


Dorim să vă susținem!

Împreună cu specialiști in industrie si tehnologie , creăm finanțări care vă ajută să vă atingeți obiectivele. De la finanțare până la creditare, căutăm soluții flexibile astfel încât să puteți gestiona fluxul de numerar, să amânați plățile si să adăugati valoare afacerii.
​​​​​​​

  • Doriți finanțarea unui proiect ? Ne implicăm în a găsi cele mai bune soluții pentru dvs.
  • Doriți o investiție pentru eficiențizarea iluminatului? Experimentați iluminatul cu led fără o achiziție individuală semnificativă. Economisiți imediat și plătiți investiția în rate.
  • Doriți retehnologizarea companiei dvs ? Plătiți în rate și mențineți flexibilitatea financiară.

Poate esti interesat si de:

Servicii de plata
Oferim flexibilitate în a obține termene de plată extinse și reduceri pentru o mai bună gestionare a fluxului de numerar.
citiți mai departe
Finantare proiecte
Un nou proiect permite producătorilor de mașini și constructorilor de module să prezinte noutăți industriale, utilizand cele mai noi inovații si tehnologii. Nu e nimic rău în a vă concentra la partea tehnică Dar cum va mențineți concentrarea atunci când plata nu vine până la sfârșitul unui proiect? Și între timp aveti costuri suplimentare?
citiți mai departe
Finanțare proiecte de iluminat
Din ce în ce mai mulți utilizatori industriali văd beneficiile iluminatului cu LED ca o contribuție substanțială în reducerea de CO2 si economisirea energiei, iar mulțumită ofertei noastre de leasing pentru iluminat, nu ai nevoie de investiții costisitoare în prealabil.
citiți mai departe
Finanțare echipamente de lucru
Pentru o bună desfășurare a activitătii unui utilizator industrial, acesta are nevoie de multe echipamente de lucru. Utilajele , dispozitivele și accesoriile sunt necesare pentru întreținere și reparații, iar achiziționarea lor are o valoare mare.
citiți mai departe

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: