text.skipToContent text.skipToNavigation

Verificarea Rețelelor Profibus


Rețelele industriale imbatranesc. Cu cât imbatranesc mai tare, cu atât este mai mare și riscul cedării unor piese sau al funcționării incorecte. Gândește-te la luminile roșii de avarie, la mișcările inexplicabile ale utilajelor sau la notificările de alarmă. Rețeaua ta bazată pe tehnologia Profibus se confruntă cu probleme? Solicită-ne informații despre serviciul de verificare a rețelei Profibus la fața locului. Folosim echipamentele noastre pentru verificarea cablajelor, conectorilor și conexiunilor. 

Obține informații importante cu ajutorul serviciului de verificare al rețelei Profibus. Vei beneficia de:
 • Un raport cu recomandările noastre.
 • O prezentare generală a rezultatelor măsurătorilor.
 • O discuție despre îmbunătățirile necesare.
 • O evaluare a rețelei cu echipamente avansate.
 • O estimare prealabilă a timpului necesar.


​​​​​​​Ești interesat? 

Cu serviciul de verificare a rețelei Profibus vei descoperi cauzele defecțiunilor din rețeaua voastră industrială. Apoi vei putea decide dacă problemele vor fi rezolvate de noi sau de o altă companie. Dorești să afli mai multe despre verificarea rețelei Profibus? Accesează cu încredere link-ul de mai jos pentru a programa o întâlnire cu unul din Consultanții noștri, online sau offline.

Poate esti interesat si de:

Suport tehnic
Fă cunoștință cu departamentul nostru de suport tehnic. Aici lucrează specialiștii noștri pe produs. Tehnicieni adevărați, cu cunoștințe aprofundate despre furnizori, industrii și aplicații. Sunt experimentați, oferă instruire și cunosc problemele practice ale producătorilor de mașini și ale utilizatorilor finali industriali și în plus - sunt aici pentru a te asista. Sunt gata să răspundă la întrebările tale sau să te ajute imediat, atunci când ai nevoie.
citiți mai departe
Cursuri
Știm că vrei să fii la curent cu toate noutățile din lumea, în continuă schimbare, a automatizărilor industriale. Un curs sau un seminar ținut de un expert ar fi alegerea evidentă, dar conținutul trebuie să corespundă cu ceea ce dorește să învețe un programator sau un inginer de service. De aceea, recomandăm să alegi un curs personalizat din pachetele de instruire oferite de itsme Industrial Automation. Nu vei învăța de la un trainer, ci de la un tehnician, de la un specialist care cunoaște lumea dvs. și consideră că practica este esențială.
citiți mai departe
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Un partener de încredere pentru automatizare personalizată
  Forcada Instalaciones s-a specializat în automatizarea personalizată pentru care compania a căutat un furnizor de încredere cu care ar putea lucra ca o echipă, astfel încât să ofere cele mai eficiente soluții.
  Citeste mai mult
 • TESTIMONIAL
  12 aug. 2021
  Undă verde pentru Anglia
  Când vine vorba de dezvoltarea și construirea de sisteme de control al traficului (VRI), compania Ko Hartog Verkeerstechniek este un bun colaborator al Direcției generale pentru lucrări publice și a gospodăririi apelor, precum și al autorităților municipale și provinciale pentru autostrăzi din Țările de Jos. De câțiva ani încoace, companiile din Anglia s-au orientat și spre localitatea Heerhugowaard. Ceea ce a început ca un test, s-a transformat într-un succes uriaș. Compania itsme a fost implicată în această evoluție încă de la început.
  Citeste mai mult

Poate esti interesat si de aceste grupe de produse: 

Exploreaza competentele, serviciile si solutiile noastre pentru succesul tau: